Cayo Exclusive Resort & Spa

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,7
Fabelagtigt
436 anmeldelser

Cayo Exclusive Resort & Spa er et elegant designhotel med en fantastisk beliggenhed ned til Elounda-bugten. Hotellet har, ligesom de fleste værelser, udsigt over det blå hav og den berømte ø Spinalonga. Men det er ikke kun hotellets beliggenhed, der er fantastisk - det gælder også hotellets fine faciliteter og den gæstfrihed, der hersker i ægte græsk ånd. Her har du flere restauranter at vælge imellem, barer, butik og spa med mulighed for fitness. Med andre ord betyder en ferie på Cayo Exclusive Resort & Spa en ferie med fuld afslapning, hvor du bare kan være til.

Forestil dig at vågne op, strække dig lidt og derefter slå dig ned på "din" terrasse og kigge ud over et landskab, der er værd at skrive hjem om. Måske tage en morgendukkert i den private pool eller hurtigt smutte ned til stranden, som kun ligger ca. 300 m væk, og tage et par svømmetag, før det er tid til at slå sig ned ved morgenbordet.  På Cayo Exclusive Resort & Spa er alt muligt.  Men det er ikke kun beliggenheden, der er helt i top. Her kan du nemlig også lade dine smagsløg få en oplevelse. Og det er ikke lidt, hotellet har at byde på.

Gastronomy byder på flot præsenterede retter og smagsoplevelser kombineret med solnedgang og en skøn atmosfære. Og så har du jo også menuen komponeret af Lefteris Lazarou, Grækenlands første køkkenchef med en Michelin-stjerne. Ambrosia, hvor det græske navn betyder udødelighed, taget fra mytologien, åbner op til morgenmad og middag. Her har du en menu, der passer til næsten alle, herunder vegetariske delikatesser og retter til de yngste gæster. Det er her, du spiser, hvis du vælger at booke halvpension. Sage & Thyme er en typisk middelhavsrestaurant, du finder ved poolen, og som har udsigt ud mod Spinalonga. Her kan du bestille gode frokoster og lette snacks. Kelari er endnu en gourmetrestaurant.  Før måltidet kan du få en god aperitif og derefter svælge i græske specialiteter tilberedt med stolthed og tradition. 

Bagefter har du også nogle barer at vælge imellem. På Stone Beach House, der ligger nede ved stranden, kan du bestille friskpresset juice, lækre cocktails og lette retter som fx kretensisk "meze". Også her har du en flot udsigt over Plaka og den berømte Spinalonga. Emerald Bar er et hyggeligt sted, en lobbybar med komfortable loungemøbler, hvor du kan slå dig ned til en vidunderlig udsigt over havet. Det perfekte sted til en god drink eller en lækker cocktail. Et par meter fra hotellets pools ligger Enastron Bar, hvor du kan bestille gode drinks, vine og velblandede cocktails. Hvis du har lyst en dag, kan du besøge Plaka, der ligger ca. 500 meter væk, og som på trods af sin størrelse har flere restauranter og barer at vælge imellem. 

Når det kommer til sol og badeliv, er der også en del at vælge imellem.  Og for dig, der ikke booker indkvartering med privat pool, er der andre muligheder. Du har selvfølgelig "bølgen den blå", hvor du kan slikke sol fra en stenstrand (en såkaldt pebble beach) blot ca. 300 meter væk. Trods nærheden tilbyder hotellet transport frem og tilbage mellem kl. 10:00-19:00. Hvis du foretrækker en pool, kan det også lade sig gøre. Hotellet har et stort fælles poolområde med en pool på 188 m² og en på 160 m². Der står liggestole og parasoller rundt om. Hvis du har lyst til yderligere afslapning, kan du besøge hotellets spa. Her er der sauna, dampbad, tre behandlingsrum, en jacuzzi og en salon til hår og negle.  Eller du kan tage en runde i motionsrummet. Du kan også spørge i receptionen, som kan hjælpe med forskellige typer vandsport, aktiviteter på land og dejlige udflugter.

Derfor skal du vælge Cayo Exclusive Resort & Spa

  • Nærmeste lufthavn: 62 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant

Godt at vide

Reception 24/7. Der er gratis parkering. Der er strygefaciliteter. Børneseng fås på forespørgsel. Morgenmad serveres mellem kl. 07:30-11:00. Middag på Ambrosia (halvpension) kan du få mellem kl. 19:00-21:30. Sage & Thyme er åben til frokost mellem kl. 11:00-19:00. Kelari har åbent mellem kl. 19:30-22:30. Stone Beach House er åbent fra kl. 10:00-19:00 med mulighed for en let frokost mellem kl. 12:00-16:00. Emerald Bar er åben fra kl. 12.00 til 20.00. Enastron Bar er åben fra kl. 07:00-00:00. I Plaka har du også et minimarked og et par butikker.

Kort og afstande

  • Elounda: ca. 5 km
  • Find jeres yndlings restaurant ved Lake Voulismeni: ca. 16 km
  • Agios Nikolaos: ca. 16 km
  • Heraklion Lufthavn: ca. 62 km (1h 10m)
  • Chania Lufthavn: ca. 210 km (3h 10m)

Hotellet har 70 værelser, suiter og villaer i forskellige kategorier, og her er det muligt at få værelser med havudsigt og en privat pool.  Faciliteterne inkluderer aircondition, WiFi, Sat-TV, minibar, te- og kaffefaciliteter, pengeskab og badeværelse med brusebad/badekar, hårtørrer, badekåbe og hjemmesko. Værelserne har balkon eller terrasse.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Cayo Exclusive Resort & Spa. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
  • 2 el. flere soveværelser
  • Mulighed for privat pool
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

720 53 Plaka
720 53 Plaka

Koordinater

Latitude: 35.3005
Longitude: 25.7239

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere