Canadiano - Urban Nature Hotel

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,1
Fabelagtigt
1119 anmeldelser

Canadiano - Urban Nature Hotel tilbyder en urban oase midt i Azorernes hovedstad, Ponta Delgada. Her har man taget imod gæster siden 1982, men man har fulgt med udviklingen, og i løbet af årene har stedet gennemgået en total forvandling til et moderne hotel, som passer de behov, den moderne rejsende har. Du bor midt i centrum og har altså nem adgang til byens museer, haver, restauranter og butikker - du har med andre ord altså et perfekt udgangspunkt for oplevelser.

Canadiano - Urban Nature Hotel beskriver sig selv som en levende og udviklende organisme. Præcis som naturen, der blomstrer, vokser og udvikler sig, følger også hotellet de nye udfordringer i en ny æra af turismen. Derfor har man restaureret hotellet for at imødekomme den moderne rejsende, og her er flere faciliteter, som gør dit ferieophold komfortabelt og fint. Du er tæt på alt det, Ponta Delgada har at byde på, og du har alle muligheder for at fylde dine dage med spændende oplevelser. Lær mere om den lokale kunst og kultur på en rundtur på det nærliggende Carlos Machado-museum, tag en gåtur igennem den botaniske have, Jardim José do Canto, eller tag ind til byens seværdigheder via en gåtur langs strandpromenaden langs havet og lystbådehavnen. Gå heller ikke glip af et besøg på Mercado da Graça, hvor du kan gå på opdagelse i byens lokale frugt- og grøntmarked. Canadiano - Urban Nature Hotel har helt klart det perfekte udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie på Sâo Miguel.

På hotellet er der tre forskellige værelsestyper, som tilgodeser dine behov. Værelserne ligger omkring en gårdhave, hvor springvandet bidrager med en harmonisk, perlende baggrundslyd. Slå dig ned på din private balkon og nyd en rolig stund i varmen, før du går ned i hotellets morgenmadsrestaurant, Aldeão, hvor der er dækket op med et godt udvalg af drikkevarer og andet godt. I receptionen kan de hjælpe dig med alle de spørgsmål, du kan tænkes at have - uanset om du har brug for hjælp til at bestille bord på en restaurant eller vil have tips til en sjov udflugt i nærområdet. Det gæstfri personale hjælper dig gerne med alt, hvad du har brug for.

Derfor skal du vælge Canadiano - Urban Nature Hotel

  • Nærmeste lufthavn: 3 km
  • Nærmeste strand: ca. 4.4 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering

Godt at vide

Vi anbefaler, at du har bil for at komme til og fra hotellet og for at kunne tage på udflugter i området. Der er parkering i nærheden (evt. mod betaling). Du kan bestille transport t/r mellem lufthavnen og hotellet via os på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt på alle fællesarealer (med forbehold for ændringer). Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er elevator. Morgenmadsbuffeten er tilgængelig alle dage fra kl. 07.30-10.00 (med forbehold for ændringer). Evt. turistskat betales på hotellet.

Kort og afstande

  • Ponta Delgada med museer, ”storbyliv” og den populære marina: ca. 800 m
  • Nærmeste strand: ca. 4.4 km
  • Den gamle tobaksfabrik, Fábrica De Tabaco Estrela: ca. 1.8 km
  • Afstand til centrum: ca. 600 m
  • Besøg en ananas-plantage ved Faja de Baixo: ca. 3.8 km
  • Lagoa do Fogo, ”ildsøen” – her må du ikke glemme kameraet: ca. 23 km
  • Vulkanlandskab ved det smukke, smukke Sete Cidades: ca. 28 km
  • Den gamle og fortsat aktive te-fabrik, Gorreana: ca. 32 km
  • Den botaniske have og mineralsøen, Terra Nostra Park: ca. 43 km
  • Prøv den typiske cozido-ret i Furnas (den smager altså godt): ca. 44 km
  • Ponta Delgada Lufthavn: ca. 3 km (10m)

Canadiano - Urban Nature Hotel tilbyder i alt 48 værelser og Suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er individuelt indrettet i en moderne og hjemlig stil med nøje udvalgte farver og materialer. Værelserne har balkon eller terrasse med udendørs møbler og udsigt til haven eller byen. Alle værelser har moderne faciliteter som TV, gratis Wi-Fi, minibar, aircondition, elkedel og safetyboks med opladningsstik. De private badeværelser har bruser med regnbruser, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Canadiano - Urban Nature Hotel . Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Strand under 1½ km væk
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Rua Do Contador 24 A
9500-050 Ponta Delgada

Koordinater

Latitude: 37.7451
Longitude: -25.6674

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere