Sao Vicente Lodge

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,3
Fabelagtigt
379 anmeldelser

Det moderne lejlighedshotel, Sao Vicente Lodge, ligger på Sâo Miguels nordlige kyst, omgivet af et landskab, som er typisk for Azorerne, med en idyllisk udsigt over Atlanten. Her er du garanteret et roligt og afslappet ferieophold, hvor integriteten hos alle besøgende er stor. Hotellet er bygget ud fra et koncept om, at du skal kunne opleve øen som en af de lokale, og det betyder, at du sandsynligvis kommer hjem med kufferten fyldt med minder, oplevelser og nye indtryk.

Der er noget helt specielt ved at vågne op på Azorerne. Alene navnet får fantasien til at flyde og tankerne til at kredse omkring smuk natur med rå klipper, et intenst hav, smukke skove og høje bjerge. Den magi kan du opleve på tæt hold på Sao Vicente Lodge. På den store, fælles terrasse føles det, som om du er svøbt ind i et maleri, hvor blåt og grønt er de mest fremtrædende farver. Med havet i forgrunden og de grønklædte bakker i baggrunden er det så smukt, at du kan stirre dig helt blind på det. Og der er altså noget med de naturlige miljøer, der gør, at feriestemningen og roen hurtigt indfinder sig.

Nyd omgivelserne fra terrassen med pool

Sao Vicente Lodge har sit navn fra sin placering ved havet uden for Sâo Vicente på Sâo Miguels nordlige kyst. Øen er dog ikke større, end at du kan nå de fleste seværdigheder under din ferie, og der er kun 8 km til hovedstaden Ponta Delgada på sydkysten. Du kan altså tilbringe ferien med at kombinere dovne dage under solen med spændende udflugter og kulturelle højdepunkter i de forskellige byer. Kystlinjen er rå og består for det meste af klipper, som går ned i vandet, men her og der brydes de af strande, som indbyder til et dyp i Atlanten. Hvis temperaturen til det er for lav, kan du i stedet se frem til at tilbringe dagen på den fælles terrasse, hvor der er en udendørs pool, liggestole og en skøn udsigt over omgivelserne.

Besøg en af de lokale restauranter

Lejlighederne på Sao Vicente Lodge har alle et lille tekøkken, så du kan tilberede dine egne måltider. Du kan også grille på fællesgrillen i haven. Slå dig ned på din private terrasse eller balkon og nyd det, du har tilberedt sammen med dine rejsefæller, mens solen går ned i horisonten. Hvis du foretrækker, at det er nogle andre, der står for madlavningen, er der flere restauranter i nærheden, og det er nemt at komme dertil, hvis du har en lejebil til rådighed. Gå heller ikke glip af et besøg i Ponta Delgada, hvor der er et endnu større udvalg og et livligt folkeliv, som bidrager til den fine atmosfære.

Derfor skal du vælge Sao Vicente Lodge

  • Du vil bo i moderne lejligheder med udsigt over havet
  • Du vil bo tæt på flere interessante udflugtsmål
  • Du vil kunne tilberede din egen mad
    ...men også kunne besøge restauranter i nærheden
  • Du vil gerne kunne tage et opfriskende dyp i poolen
  • Du vil bo komfortabelt med flere faciliteter og en hyggelig indretning

Godt at vide om Sao Vicente Lodge

Da Sao Vicente Lodge ligger lidt afsides, anbefaler vi, at du har en bil for at komme til og fra hotellet samt for at kunne tage på udflugter i området. Der er privat parkering på området (eventuelt mod betaling). Du kan bestille transport t/r mellem lufthavnen og hotellet via os på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt på alle fællesarealer (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på hotellet. Bemærk, at du måske skal betale et depositum for lejligheden ved ankomsten. Dette tilbagebetales ved afrejsen, hvis lejligheden afleveres i oprindelig stand.

Derfor skal du vælge Sao Vicente Lodge

  • Nærmeste lufthavn: 13 km
  • Nærmeste strand: ca. 4.7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hoteltype

Kort og afstande

  • Nærmeste strand (Poços das Calhetas - Calhau da Furna): ca. 4.7 km
  • Nærmeste by (S. Vicente Ferreira): ca. 1.5 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.6 km
  • Nærmeste større by (Ponta Delgada): ca. 9.7 km
  • Besøg en ananas-plantage ved Faja de Baixo: ca. 11 km
  • Den gamle tobaksfabrik, Fábrica De Tabaco Estrela: ca. 15 km
  • Ponta Delgada med museer, ”storbyliv” og den populære marina: ca. 15 km
  • Vulkanlandskab ved det smukke, smukke Sete Cidades: ca. 24 km
  • Lagoa do Fogo, ”ildsøen” – her må du ikke glemme kameraet: ca. 24 km
  • Den gamle og fortsat aktive te-fabrik, Gorreana: ca. 27 km
  • Prøv den typiske cozido-ret i Furnas (den smager altså godt): ca. 39 km
  • Den botaniske have og mineralsøen, Terra Nostra Park: ca. 42 km
  • Ponta Delgada Lufthavn: ca. 13 km (20m)

Sao Vicente Lodge tilbyder 8 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle lejligheder er individuelt indrettet i lyse farver med moderne møbler og detaljer. Lejlighederne har balkon, terrasse eller have med udendørs møbler. Alle lejligheder har moderne faciliteter, som TV, gratis Wi-Fi, safetyboks, tavle-pc og aircondition. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler. Det private tekøkken har køleskab, mikroovn, kaffemaskine, køkkenudstyr og spiseplads.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Sao Vicente Lodge. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • 2 el. flere soveværelser
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Canada Da Tapada 14
9545-052 Ponta Delgada

Koordinater

Latitude: 37.8307
Longitude: -25.6548

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere