Rejser til Bahia Feliz

Bahía Feliz er et meget børnevenligt alternativ til nogle af de mere livlige byer på Gran Canaria. I området rundt om centrum ligger hoteller med fine swimmingpools omgivet af smukke og velholdte haver. Bahía er et feriested, hvor hele familien virkelig kan nyde skønne feriedage med sol og varme.

På stranden ved Bahia Feliz kan du nyde det solrige klima, som Gran Canaria er så kendt for. Der er områder med fint sand, men ellers består stranden ved byen af rullesten og småklipper. Derfor er badesko en god ide, når du vil have en dukkert i det azurblå hav.

Kysten i dette område kan til tider være ret forblæst. Da vandet desuden bliver forholdsvis hurtigt dybt, kan en hotelpool være at foretrække, hvis du rejser hertil med mindre børn. Takket være vinden er der til gengæld gode muligheder for at prøve kræfter med windsurfing og kitesurfing. Der er mulighed for at leje udstyr og få undervisning.

Der er et overskuelig, men godt udvalg af restauranter, caféer og butikker som hovedsageligt er samlet omkring et lille torv i byens centrum. Nattelivet er forholdsvis afdæmpet. Byen er dog kendt for den populære restaurant Garbo's, hvor tjenerne også laver en underholdende cabaret med sang og dans.

>> Læs mere om rejser til Gran Canaria

Udflugter og aktiviteter

Fra Bahia Feliz er det kort vej til Playa del Inglés mod syd (ca. 6 km), som er kendt for sit pulserende natteliv, de store shoppingcentre og den store strand. Hvis du rejser til Bahia Feliz for at holde en aktiv ferie er der desuden kun et kvarters kørsel til windsurf-favoritten Pozo Izquierdo i nord.
 
Har du børn med på rejsen eller blot selv lyst til lidt sjov leg, ligger der en stor gokart-bane, Track&Kart, i udkanten af Bahia Feliz. Vil du udnytte de gode forhold til windsurfing, men er nybegynder? Der ligger et anerkendt surfcenter ved byens strand, hvor du både kan leje det nødvendige udstyr og få kyndig undervisning.
 
En udflugt til de imponerende sandklitter ved Maspalomas er også en spændende oplevelse for hele familien. Tag badetøjet med, hvis I vil kombinere turen med afslapning på en af de kilometerlange strande på øens sydspids.
 
Får du lyst til at komme på en rigtig shoppetur, ligger der et stort indkøbscenter, Atlantico, en kort køretur fra Bahia Feliz. Her kan du snildt få timer til at gå med shopping i stedets mange butikker.
 

Afstanden til øens lufthavn er ca. 23 kilometer.

>> Find din ferie til Playa del Inglés 

>> Læs mere om rejser til Maspalomas

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Bahia Feliz