All Inclusive-hoteller

All Inclusive er blevet en af de mest populære hoteltyper, for mange kan godt se fornuften i at have det meste af alt spiseligt inkluderet hjemmefra. Så skal du hverken tænke på morgenmad, frokost eller aftensmad - eller det midt imellem, men du skal derimod blot glæde dig til at sætte dig til bords, når sulten eller tørsten melder sig.

En ferie med All Inclusive henvender sig både til børnefamilier, vennegrupper og par, for nøgleordet med denne type ferie er ret enkel: Det er nemt - der er noget for enhver smag - og så er det oftest en billig måde at rejse på!

All Inclusive findes på både budgethoteller og luksushoteller, og konceptet varierer fra hotel til hotel. Oftest serveres maden som buffet, men nogle hoteller udmærker sig ved servere flere måltider á la carte. 

Standarden varierer også – nogle hoteller er ”verdenskendte” for deres All Inclusive og har et nærmest gourmet-lignende køkken, mens andre serverer en mere jævn standard af All Inclusive.

Da ikke to hoteller har helt samme koncept indenfor All Inclusive, så anbefaler vi, at du undersøger hjemmefra, hvad der er inkluderet, og hvad der eventuelt skal betales ekstra for under ferien, hvis det ønskes.

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller