All Inclusive

All Inclusive er blevet en af de mest populære ferieformer i de sidste par år. Og der er mange gode grunde til hvorfor! Der er mange fordele ved at have alle måltider, drikkevarer og mellemmåltider inkluderet på rejsen. Du kan bruge tiden på at slappe af og bare nyde din ferie - ingen diskussioner om "hvor skal vi spise i aften" og ferien bliver bare nem - for hele familien. Book en billig All Inclusive-ferie med Solfaktor!

Hvad er All Inclusive?

All Inclusive er en form for pakkerejse, hvor mad og drikke er inkluderet i den samlede pris, du betaler for rejsen. Det betyder, at du betaler et samlet beløb for dit ophold og som regel kan spise og drikke så meget, du vil, på hotellet uden at betale ekstra på rejsen.

All Inclusive kan variere i omfang om kvalitet , men normalt er tre hovedmåltider inkluderet, dvs morgenmad, frokost og aftensmad. Hertil kommer ofte snacks og drikkevarer som sodavand, øl og vin. Du finder all-inclusive på både billigere budget- og  de flotteste luksushoteller, og konceptet varierer fra hotel til hotel. Maden serveres som regel som buffet, men nogle hoteller skiller sig ud ved at servere flere måltider à la carte. Et All Inclusive-hotel kan også tilbyde måltider á la carte, hvor du typisk betaler et mindre beløb for din "opgradering".

Populære destinationer og flotte hoteller med All Inclusive

Hvorfor skal man vælger All Inclusive - er der nogle store fordele?

Den største fordel ved at vælge et All-Inclusive-hotel er, at mad og drikke er inkluderet. Det gør det lettere at lægge et samlet budget for, hvor meget rejsen kommer til at koste. Du har allerede betalt for det hele. Det betyder næsten altid, at dit totale rejsebudget holder sig indenfor de rammer, du måske har sat. Ingen overraskelser. I stedet kan du fokusere på at slappe af og nyde din ferie! All Inclusive kan også være tidsbesparende, da du ikke kommer til at bruge tid på at lede efter (eller køre til)  restauranter eller købe ind til maden. Dette kan være særligt praktisk, hvis du rejser med børn. Op fra poolen, skifte tøj på værelset og så ned til frokosten eller aftensmaden, som står klar. Mere ferietid og mindre spild af tid!

Forskellen på halvpension og fuld pension

Bliv ikke snydt af de forskellige former af All Inclusive, som nogle hoteller reklamerer med. Du vil kunne se All Inclusive-tilbud som kun inkluderer halvpension, det vil sige morgenmad samt frokost eller aftensmad. Det betyder, at kun to måltider er inkluderet i prisen, og du skal måske også betale ekstra for drikkevarer. Fuld pension inkluderer som regel alle måltider. Morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer er inkluderet i prisen. Det betyder, at du kan spise alle måltider på hotellet uden ekstra omkostninger.

Nogle all-inclusive-hoteller kan dog have restriktioner på, hvilke retter der er inkluderet i helpension, eller tilbyde et begrænset udvalg af drikkevarer eller snacks i løbet af dagen. Det betyder, at du kan blive opkrævet betaling for drikkevarer og snacks uden for måltiderne. Så sørg for at tjekke, hvad der er inkluderet i din all-inclusive-pakke, så du undgår overraskelser. Det skal dog siges, at "normal" All Inclusive inkluderer det hele - måske med undtagelser af nogle "premium"-drikkevarer som lidt dyrere spiritus, årgangsvine og lignende. 

Huskeliste når du skal til at bestille All-Inclusive-hotell

Standarden for All-Inclusive varierer fra hotel til hotel. Nogle hoteller er kendt for deres fantastiske udvalg og gourmetlignende køkken, dygtige bartenders og den lækreste is og kager, hvor andre hoteller tilbyder en enklere og mere gennemsnitlig all-inclusive buffet. Prisen afspejler næsten altid kvaliteten!

Bemærk, at der også er forskel på, hvad der faktisk er inkluderet i både fuldpension og halvpension på forskellige hoteller. Det er altid en god idé at tjekke, lige præcis hvad der er inkluderet på det all-inclusive-hotel du kigger på, før du til sidst booker det.

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller