Ferie i lejlighed

Når der står ferie på programmet, så kan vi glæde os til, at hverdagen bliver derhjemme, og vi kan gøre lige, hvad vi har lyst til. 

Det er for mange også lig med, at smagsløgene skal forkæles, da lokal gastronomi er en stor del af ferien. At kunne prøve en eller flere nye restauranter hver dag og nyde at få maden serveret i stedet for selv at lave den.

Pudsigt nok vælger en stor del af dem, der ønsker ovenstående, en ferielejlighed med eget køkken. Fordi det giver frihed til at planlægge eller modsat at være spontan. For så man kan selv sørge for at lave eksempelvis morgenmad, mens frokosten kan indtages på en lille, hyggelig restaurant i byen. Eller vice versa. Alle muligheder er åbne med en ferielejlighed!

Mange børnefamilier ynder også at vælge en ferielejlighed. For det at have de mest basale køkkenredskaber til rådighed gør en kæmpe forskel. At have et par kogeblus, et køleskab, en ovn eller mikroovn kan være et kæmpe plus.

Det er meget forskelligt, hvordan køkkenet i en ferielejlighed er indrettet og udrustet – nogle er topmoderne og med alle tænkelige redskaber, mens andre lejligheder har et mindre te-køkken, hvor du kan lave de mest basale måltider. Du kan som altid læse mere specifikt omkring indretning i hver beskrivelse her på hjemmesiden.

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller