Luksushoteller

Luksus er faktisk et flydende begreb, for det er meget individuelt, hvad en person finder luksuriøst. Inden for hotelbranchen er der dog nogle standarder, som man som gæst kan og bør forvente af et ophold på et luksushotel - herunder værelsesstandard, serviceniveau fra personalet, udbuddet af faciliteter og ofte også den gastronomiske kvalitet.

Når det er sagt, så er der rigtig mange hoteller verden over, der slår sig op på et være et såkaldt luksushotel. Men vi er ikke altid enige i deres påstand. For det kræver og bør kræve noget helt særligt at være i luksus-ligaen. 

Derfor har vi hos Solfaktor valgt at håndplukke og udvælge de hoteller, som vi mener kan være en del af temaet ’luksushoteller’. Kriterierne er, at det som udgangspunkt er 5-stjernede hoteller (med få undtagelser 4-stjernede), og desuden skal gæstebedømmelserne og de generelle anmeldelser ligge i top med fx minimum 4,5 ud af 5 mulige på Tripadvisor og så videre.

Som allerede nævnt er det meget individuelt, hvad man selv finder luksuriøst, men vi er sikre på, at du hos Solfaktor kan finde et luksushotel, der passer til dine ønsker og behov, og ved hjælp af filtreringen i søgemaskinen her på siden kan du nemt og hurtigt finde frem til din næste drømmeferie.

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller