SPA & wellness-hoteller

Der er ikke noget som ferie - jo, det skulle da lige være ferie med forkælelse: ) Altså en SPA & wellness-ferie. Og denne hoteltype er da også kommet for at blive. Hvorfor? Jo, fordi vi generelt er blevet mere bevidste om at pleje krop og sjæl.

En ferie med SPA og wellness kan være mange ting.  Det kan nemlig være alt fra et lille boutique-hotel, der har en mindre afdeling af "balsam for feriesjælen" - eksempelvis en sauna, en jacuzzi eller at de tilbyder massage og andre kropsbehandlinger på forespørgsel.

Søger du den ultimative SPA-oplevelse med et kæmpe menukort af behandlinger, så bare rolig - der findes naturligvis også et bredt udvalg af hoteller i denne liga. Altså hvor du nærmest ikke får tid til at bevæge dig udenfor hotellets matrikel, hvis du vil prøve alle fristelser på menuen i SPA-afdelingen.

Der findes SPA & wellness-hoteller i forskellige kategorier - fra budget til luksusklassen. Fra børnevenligt til adults only. Fra inkluderet i opholdet til tillæg for entréen på stedet (på størstedelen af hotellerne skal man dog betale for behandlinger og tidsbestillinger m.m. på stedet).  Derfor er vi hos Solfaktor relativ sikre på, at der også er et hotel med nydelses-faciliteter, der passer til dig: ) Rigtig god SPA-ferie!

Udvalgte rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Destinationer og hoteller