Rejser til Indien

Indien er det største land på det Indiske subkontinent, og giver også subkontinentet sit navn. Landet er utrolig varieret, både geografisk og kulturelt. Indien har høje sneklædte bjerge, dyb jungle, brandvarm ørken og tropiske strande. Næstefter Kina har landet verdens største befolkning og landets historie strækker sig flere tusind år tilbage i tiden. Her kan man opleve storslåede paladser, hinduistiske templer og fort fra landets tid som britisk koloni. Blandet Indiens mest populære destinationer er Goa, der med sine gode standarder, flotte strande og overkommelige priser er det ideelle rejsemål.

Forførende Indien, kontrasternes land

Indien er det største land på det indiske subkontinent, og har verdens næststørste  befolkning, lige efter Kina. Det er et ikke bare et land men en hel kontinent, både geografisk og kulturelt. Der er snedækkede bjerge, tropisk jungle, glohed ørken og smukke strande.

Med en historie som går flere tusind år tilbage i tiden, er Indien perfekt til at gå på opdagelse i.

Her kan man besøg mogulernes storslåede paladser, hinduistiske templer og fort fra den engelske tilstedeværelse – bare for nævne nogle få af de tusindvis af seværdigheder landet byder på. Rejs gennem tiden, dynastierne og de forskellige kongedømmer. Indien er et must for alle rejsende!

Hvis du rejser til Indien sammen med familien eller sammen med din partner, er Goa en populær destination. Her finder du lange, flotte sandstrande omgivet af kokospalmer, og så er priserne ikke høje. Gode standarder og spændende udflugtsmuligheder gør Goa til en af de mest besøgte destinationer i Indien.

Vil man slippe for et par ekstra timer i flyvemaskinen er Indien en oplagt rejsedestination, da det ligger lidt tættere på Europa end mange andre lande i Asien, som f.eks Thailand eller Malaysia.

Hoteller i Indien