Brugervilkår for hjemmesiden

Information om selskabet

Denne hjemmeside ejes af Reisegiganten AS (et selskab som er registreret i Norge med organisationsnummer 994 818 694, med registreret kontor- og forretningsadresse på Rosenkrantz Gate 9, 0159 Oslo. Det danske telefonnummer er +45 89 88 15 58 og vores kundeservice er åben mandag-fredag 10.00-12.00 og 13.00-15.00.

Brug af hjemmeside, ophavsrettigheder og varemærker

Ved at besøge eller brug af denne hjemmeside, accepterer du følgende betingelser. Navnet solfaktor.dk, vores logotype og alle tilknyttede produkt- og tjenestenavne, designmærker og slogans er varemærker for selskaber i selskabet. Alle andre navne, logotyper og tilknyttede produkt- og tjenestenavne, designmærker og slogans, som bruges på denne hjemmeside, er varemærker eller servicemærker for sine respektive ejere. Alle rettigheder er godkendte. Alle ophavsrettigheder og andre immaterielle rettigheder til alt materiale, herunder html-koder, tekster, fotografier eller andre billeder som vises på vores hjemmeside, ejes af os eller er licenseret til os af ejeren. Hvis du ønsker at bruge noget af informationen eller materialet, som vises på vores hjemmeside, skal du på forhånd have en skriftlig tilladelse fra os, eller fra ejeren af rettighederne til materialet, for at kunne bruge det. Du må ikke ændre, kopiere, overføre, vise, publicere, licensere eller bruge noget af informationen eller programvaren, som du har adgang til via tjenesten.

Hvis kopiering eller overføring er udtrykkelig tilladt, må du ikke ændre eller slette eventuelle forfatterangivelser eller informationer om ophavsrettigheder. Henvisninger til denne hjemmeside til eventuelle produkter, tjenester, processer, varenavne, varemærker eller anden information fra tredjepart indebærer eller udgør ikke en godkendelse, støtte eller anbefaling af hjemmesiden fra vores side. Links til andre hjemmesider som ikke drives af os, er bare for at gøre det enkelt for dig. Vi er ikke ansvarlig for produkter, tjenester, processer, varenavne, varemærker eller anden information fra tredjepart.

Det at vi inkluderer hyperlinks til sådanne hjemmesider, indebærer ikke nogen godkendelse af materialet på sådanne hjemmesider eller tilknytning til deres operatører. Du må ikke bruge hjemmesiden til aktiviteter, som strider imod love, krænker andre parters rettigheder, eller ikke overholder standarder, krav til indhold eller koder annonceret af relevante myndigheder. Du må ikke bruge vores hjemmeside på en måde som forstyrrer, skader eller truer nogen. Du skal holde os skadesløse for alle retssager, krav, ansvar, omkostninger eller udgifter som følge af eller i forbindelse med brugen af vores hjemmeside af dig, eller af andre personer som bruger din medlems-ID eller adgangskode. Med mindre det er udtrykt på andre måder i disse betingelser, eller med mindre gældende love kræver at solfaktor.dk giver dig tilladelse, har du ikke ret til at gøre følgende uden at indhente skriftlig samtykke fra solfaktor.dk på forhånd:

Pålidelighed og tilgængelighed for information på hjemmesiden

Informationen på denne hjemmeside er lagt ud i god tro og opdateres regelmæssig, men vi kan ikke garantere, at den er fuldstændig eller rigtig til enhver tid. Vi kan ikke og har ikke tjekket nøjagtigheden af al information som oplyses af rejsetjenesteleverandører som flyselskaber og hoteller, eller fra leverandører af anden information som vejr og valutakurser. Vi påtager os intet ansvar over for dig eller tredjepart for eventuelle fejl eller udeladelser på denne hjemmeside. Vi kan ændre, opdatere eller slette information på denne hjemmeside uden varsel på forhånd. Vi garanterer ikke at brugen af denne hjemmeside er kontinuerlig og fejlfri, eller at information eller andet materiale som er tilgængelig på denne hjemmeside er uden virus eller andre skadelige komponenter. Vi giver ingen garantier om egnetheden til information, produkter og tjenester på denne hjemmeside til noget formål. Hjemmesiden tilbydes som den er («as is») og der tages forbehold om tilgængelighed. Du påtager dig alt ansvar og risiko ved brug af denne hjemmeside. Vi er ikke ansvarlig for nogen fejl, udeladelser eller vildledende information, og vi frasiger os, så langt loven tillader, alle garantier i forbindelse med sådan information. Alle billeder som bruges, er kun brugt som illustrationer, og skal ikke anses som nøjagtige fremstillinger af faktiske faciliteter, indkvartering eller tjenester som tilbydes med mindre noget andet bliver sagt. Under ingen omstændigheder skal vi være ansvarlige for nogle tab, krav, skade eller noget direkte, indirekte, ekstraordinær eller afledet skade eller økonomisk tab, inkluderet, men ikke begrænset til tab af indtægter eller opsparede midler som følge af eller knyttet til brug af data eller information, som vises på denne hjemmeside.

Hvis handlen blev afbrudt, sender vi dig en email, hvor du kan klikke dig ind i handlekurven igen og fuldføre handlen. Den uafsluttede handel bliver gemt i 120 minutter.

Priser

Priserne vises i den forespurgte valuta med daglige valutakurser. Priserne kan derfor variere fra dag til dag på grund af ændringer i valutakursen. Når du foretager en bestilling, gælder valutakursen på det tidspunkt, hvor produktet blev bestilt, og den vil gælde for eventuelle ændringer eller afbestillinger som tilhører produktet i den bestillingen. Valutakurserne bliver fastsat af os.