Vilkår for lejebil

Prisen for lejebilen gælder hele opholdet og inkluderer fri kørelængde, basisforsikringer og lufthavnsafgift. Brændstof er ikke inkluderet. Bilen udleveres i lufthavnen ved ankomst, og leveres tilbage i lufthavnen igen på hjemrejsedagen.

Visse tjenester som ikke er inkluderet, er tillægstjenester som kan gælde;

Ved køb af Solfaktors selvrisiko-eliminering er det ikke nødvendigt at tilvælge yderligere forsikringer på rejsemålet. Ved udlevering af bilen må du sørge for, at du ikke skriver under på at betale for tillægstjenester, som du ikke ønsker/har behov for.

Udlejningsfirmaet får information om dit ankomstidspunkt og flynummer, så de kan holde på din reservation – også selvom der skulle opstå forsinkelser på din flyvning. Afleveringstidspunktet i forbindelse med hjemrejsen, fastsættes til en time før afgangstid.

Vi gør opmærsom på, at hvis flyet lander udenfor kontorets normale åbningstider, så vil der tillægges et «late arrival» gebyr på ca. 70 euro + moms. Gebyret betales direkte til udlejeren ved udlevering af bilen.

Når du har bestilt din rejse, får du tilsendt en voucher som skal vises til udlejningsfirmaet ved ankomst. Voucheren skal være udskrevet på papir og fungerer som din «lejebil billet». Du må regne med at et kreditkort skal bruges som depositum ved udlevering af bilen. Ofte vil det ikke være muligt at få bilen udleveret, hvis du ikke medbringer et kreditkort. Venligst notér at et Visa/Dankort ikke er et kreditkort.

Hvis du ønsker at leje en bil kun for enkelte dage af din ferie, så skal du vælge «ingen lejebil» når du bestiller rejsen. Derefter kan du bestille en bil seperat, ved at klikke på «lejebil» på forsiden af solfaktor.dk.

Vi anbefaler at du læser komplette vilkår for udlejningsfirmaet, så der ikke opstår nogen misforståelse angående hvilke pligter og rettigheder du har. Disse vilkår finder du ved at klikke på «more info» og/eller «vilkår for lejebil» under bestillingsprosessen samt på din voucher.

Under bestillingsprocessen vælger du selv hvilken person som skal registreres som chauffør. Lejetager samt eventuelle ekstra chauffører skal fremvise gyldigt kørekort. Hvis I ønsker at registrere flere chauffører, så informér udlejer om dette når du henvender dig ved ankomst. Normalt er det et krav at chaufføren er over 21 år, og ofte er der en tillægsafgift for chauffører under 25 år. Maksimal alder for at leje bil er 75 år. (Der tilkommer evt. en ekstra afgift at betale for personer over 70 år)

Solfaktor ønsker en god tur, kør forsigtigt!