Afbudsrejser og restpladser til Italien

Italien er et utroligt alsidigt rejsemål, når det gælder oplevelser og feriemuligheder. Her kan du slikke sol på skønne strande, nyde storslået natur eller bruge ferien på et væld af kulturelle højdepunkter. Italien er måske nok ikke et af de billigste land at rejse til. Men med en afbudsrejse kan du alligevel komme afsted til stærkt nedsat pris. Book en billig restplads til Italien med Solfaktor i dag!

Italien er et helårsrejsemål. Forår og sensommer er ideel, hvis du vil på en billig storbyferie i Italien med et last minute tilbud. Det er dejligt lunt, men ikke for varmt til sightseeing. Selv i de varmeste sommermåneder er der ved de højtliggende søer i det nordlige Italien et behageligt klima, mens der om vinteren kan være næsten forårsagtige tilstande på Sicilien i syd.

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Veneto, Lido di Jesolo
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Campania, Sant' Agnello
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Sardinien, Torre delle Stelle
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Sådan booker du last minute rejser til Italien

To ting kendetegner afbudsrejser til Italien: Du kan ofte spare ganske mange penge på rejsen, men skal til gengæld være klar til at rejse med relativt kort varsel. Nu til dags behøver du dog heldigvis ikke længere stå klar med din kuffert ude i lufthavnen i håb om at komme afsted på et last minute afbud.

Selvom du ganske vist stadig ikke kan booke de billige restpladser til Italien mange måneder i forvejen, kan du i ro og mag tjekke det aktuelle udvalg online hjemme fra sofaen. Det kan du gøre her på Solfaktor, hvor søgemaskinen konstant indhenter priser fra hoteller og flyselskaber, som du kan samle til en billig pakkerejse. Den er naturligvis dækket af rejsegaranti.

Priserne i søgemaskinen afspejler det aktuelle udbud og efterspørgsel på billige rejser til Italien. Derfor kan du opleve priser og udvalg ændre sig med kort mellemrum. Spotter du et godt tilbud, der passer til dine ønsker, bør du derfor ikke tøve med at bestille.

Du kan selv vælge om du vil søge efter afgange fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Du har faktisk som regel større chancer for at finde en afbudsrejse til Italien, hvis du er lidt fleksibel med både lufthavn, datoer og destination.

De mest populære last minute rejsemål i Italien

Der er masser af muligheder for at holde en ferie med sol og hvide sandstrande i Italien takket være landets over 7.450 km lange kyststrækning. Det inkluderer Sicilien og Sardinien, som med deres fantastiske strande er perfekte til en badeferie med familien. Men også på fastlandet er der masser af fine badestrande at komme efter. Rejser du ned syd for Napoli, finder du for eksempel Amalfikysten, der ifølge kendere er en af af Italiens og måske hele Europas smukkeste kyststrækninger.

Strandene er dog langt fra de eneste, som gør Italien til et så attraktivt rejsemål. En last minute afbudsrejser er også en chance for at opleve den berømte italienske livsstil og kulturen med hundredvis af historiske monumenter. En ferie i for eksempel Rom, Napoli, Venedig, Firenze eller Milano kan være en uforglemmelig oplevelser for både de store og for de små i familien.

Uanset hvilken region eller by du rejser til, vil du opleve at de har deres egen historie og særlige traditioner. Selvom du rejser hertil år efter år, kan du derfor se frem til at opdage nye sider af den italienske gastronomi, arkitektur og levevis.

Rejser til Italien

Du kan finde mere meget inspiration til ferieoplevelser og destinationer i Italien her

>> Find flere billige rejser til Italien her
>> Læs også om vores billige rejser til Kroatien her