Hotelanmeldelser af Palazzo Belmonte

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Belmonte som ligger i Santa Maria di Castellabate. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Solfaktor. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Belmonte. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Solfaktors gæstebedømmelser

Baseret på 5 anmeldelser

fantastisk smukt sted og beliggenhed

Pallazo Belmonte ligger i egen smukke park i udkanten af lille by, egen super sandstrand, pool, smuk udsigt over Salerno bugten, ro og luksus. Fin morgenmadsbuffet og dejlig frokost/snack restaurant i parken med udsigt og fantastisk sød og opmærksom betjening. Perfekt sted til den rolige romantiske ferie, total afslapning og velvære!
Amalfikysten som feriedestination
fantastisk, flot, dejligt - helt som forventet. For især førstegangsrejsende bør man dog være opmærksom på afstandene i tid: vejene er lange og snoede (og især på Sorrento halvøen) MEGET trafikerede og det viste sig reelt svært at køre til netop Amalfi etc. Her kan det klart anbefales at sejle fra Salerno - sejlturen er kort og i sig selv en oplevelse - og dermed undgå at sidde i kø på de smalle bjergveje. Castellabata ER en lille by - OK restauranter mv. men nogen shopping ferie skal man ikke regne med :-) Vi lejede bil fra Napoli lufthavn - køretid godt 2 timer. Nogle dages (eller ugers!!) ophold på Palazzo Belmonte kunne måske med fordel kombineres med f.eks. et par dage i Napoli med lidt shopping,Vesuv og Pompei.
Palazzo Belmonte
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

Rigtig godt

Tjenernes engelsk kunnde have været bedre. Wi-fi på værelset fungerede ikke de første dage, selvom vi gjorde opmærksom på dette 3 gange
Amalfikusten som feriedestination
Castellabate: Resturang 1861 og le gatte (book bord inden)
Palazzo Belmonte
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

Amalfikysten - ferietur for par

Palazzo Belmonte - stedet som bare har alt, et helt unikt og perfekt sted som opfylder alle betingelser for den perfekte ferie.
Amalfikysten som feriedestination
Amalfikysten er som beskrevet i bøger, et sted man skal opleve mindst en gang i livet. Et helt utroligt, fasinerende og smukt syn møder en, når man kører langs kysten. Man skal dog, når man ferierer i højsæsonen, være indstillet på at der er utroligt meget trafik på kystvejen.
Palazzo Belmonte
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Glade og så lige et par hint

Hej! Dejligt sted og god ferie og så lidt ekstra til jer. 1. Meget svært at finde med en Garmin med opdateret kort GPS, så en bedre beskrivelse til at finde det vil give stor værdi. 2. Vi forventede at poolen var åben, men det viser sig at den åbenbart først kommer igang den 20. maj, hvilket er vigtigt at vide, når det er et af kriterierne. 3. Også vigtigt at vide at hele, den ellers dejlge park, også kun var åben for gennemgang - der var ikke åben i bar etc. - den åbner sikkert også den 20'ende. 4.Morgenmad er så severet på værelset da ovenstående var tilfældet - denne kunne godt gøres mere spændende. 5. LIdt forældet at der ikke er WIFI på værelserne. 6.Fjernsynsmuligheder også noget trist med lille skærm og stærkt begrænset internationale kanaler. 7. Ingen stole på terrassen. Værelset så ellers meget fint med udsigt til bl.a. havet Ellers dejligt sted og hyggelig by.
Amalfikysten som feriedestination
Svar fra Solfaktor
Hej Jesper. Mange tak for din hilsen og tilbagemelding. Dejligt at høre, at I har nydt opholdet på Palazzo Belmonte. Ja, vi anbefaler altid, at I bruger Google Map, når hotellet skal findes, og dem har du koordinater til på din bekræftelse fra Hideaways. Omkring swimmingpoolen, så er det meget forskelligt, hvornår hotellerne åbner op, for det kommer oftest an på vind og vejr - derfor skriver vi også altid i noten til swimmingpoolen, at den er sæsonåben, netop for at undgå misforståelser. Igen tak for din tilbagemelding - sætter vi stor pris på. Mange hilsner Marie
Palazzo Belmonte
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

9,6

Spødende og afslappende ophold på Palazzo Belmonte

Eksklusivt feriested med mulighed for ro og rigtig feriestemning, hvor der gøres meget for at gæsterne skal have et godt ferie ophold. Byen er et sted hvor italienerne tager på ferie, hyggeligt god mad og vin samt et sikkert sted at holde ferie.
Palazzo Belmonte
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed