Residenza Napoleone III

Officiel kategori

Solfaktors kategori

71 anmeldelser
Beskrivelse

Kort og afstande

På Residenza Napoleone III findes blot 2 boliger; en suite og en lejlighed. Ved ankomst finder du en gratis flaske vin og en frugtkurv i boligen. 

Napoleon luksus lejlighed er indrettet i en elegant, klassisk stil med antikke møbler og detaljer, inspireret af da Napoleon selv boede her. Lejligheden består af to opholdsrum og et soveværelse med dobbeltseng samt køkkenniche til simpel madlavning og et badeværelse. Lejligheden er udstyret med faciliteter som aircondition, te- og kaffefaciliteter, TV, gratis Wi-Fi, værdiboks og minibar. På badeværelset findes toilet, bidet, badekar, regn-bruser, tøfler, badekåber, toiletartikler og hårtørrer.

Roof Garden Suite er indrettet i en lys og komfortabel, moderne stil og består af et opholdsrum med sofaarrangement (der kan gøres til sovesofa), et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse og en skøn tagterrasse med havemøbler, parasol, grønne planter og en vidunderlig udsigt. Suiten er udstyret med aircondition, te- og kaffefaciliteter, TV, gratis Wi-Fi, værdiboks og minibar. På badeværelset findes toilet, bidet, badekar, regn-bruser, tøfler, badekåber, toiletartikler og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Residenza Napoleone III. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via delle Fontanella di Borghese 56
00186 Rome

Koordinater

Latitude: 41.9044
Longitude: 12.4785

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Andre hoteller Rom

Vis flere