Hotelanmeldelser af Hotel San Pietro

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Pietro som ligger i Limone sul Garda. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Solfaktor. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Pietro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Solfaktors gæstebedømmelser

Baseret på 17 anmeldelser
7,5

aftens mad på hotellet

Det er med en del undren at aftensmad lukker 20.30 . Herefter er det kun muligt at bestille en toast . Jeg mener i varmen er det først omkring 21 . Hvor det bliver lidt køligere at du har lyst til at få noget at spise .
Anbefaling til kommende gæster
Gå afstand til byen 25 min . Fik af andre gæster at vide at der 3 min gang fra hotellet . Det kunne være rarat om vi var blevet oplyst om dette ved ankomst til hotellet.
Hotel San Pietro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)

8,0

Super godt ophold

Vi var på San Pietro ialt 11 nætter, og var meget tilfreds med opholdet, maden og forholdene var meget fine, og værelserne var rene og pæne. Poolenerne var rene og pæne, og områderne omkring var pænt passet og med flot beplantning. Maden og personalet var flinke og hjælpsomme, maden var god og vellavet, lidt negativt var at opvaskeren i køkkenet, ikke var lige heldige med alt porcelæn, og selvom poolenerne var rene, kunne de godt støvsuge dem lidt oftere, og der manglede nogle børnetv på fjernsynet, men det er småting, og ødelagde bestemt ikke en god ferie. Vi kan bestemt anbefale San Pietro og vil helt sikkert komme der igen.
Anbefaling til kommende gæster
Prøv eventuelt restaurant Tovo, lige nedenfor hotellet de har gode pitzzære, samt restauranten lige bagved hotellet, op mod klostermuseum 100m op af den stejle bakke, det er super mad og ejeren taler Dansk.
Hotel San Pietro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Selve indkvarteringen
Firesengsværelse (premium)
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

6,3

Formidabel udsigt over Gardasøen

Vi havde nogle dejlige dage på Hotel San Pietro. Vores værelse var godt med god plads og gode faciliteter. Udsigten over Gardasøen fra vores værelse og balkon var formidabel! Pool-området var stort, fint og velholdt med god plads. Desværre levede morgenmaden ikke op til vores forventninger. Der var meget mad at vælge i mellem, men standarden og kvaliteten var lav. Her mærkede vi ikke meget til den sædvanlige italienske kærlighed til maden og råvarerne. Det fandt vi heldigvis mange andre steder i skønne Limone Sul Garda. Personalet virkede generelt uinteresserede og ligeglade - både i receptionen og i restauranten (som vi kun benyttede til morgenmaden).
Hotel San Pietro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Faciliteter på stedet
Restaurant
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

Carsten og rejsepartner fra Slangerup boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 23. til d. 28. august 2008.

Efter 12 skønne dage på vingården gik turen til Limone ved Gardasøen. Vi boede på hotel ”San Pietro”. Gardasøen ligger smukt mellem bjergene, og fra hotellet kan man se solen stå op over bjergene. Meget smukt. Hotellet er fantastisk. Værelserne er store, servicen på hotellet er god, og da hotellet er forholdsvis højtbeliggende er der en fantastisk udsigt over søen og selve Limone. Enkelte af værelserne har dog ikke udsigt på grund af noget højt beplantning. Det er meget vigtigt at sikre sig et hotelværelse med udsigt. Det var en stor del af oplevelsen for os at nyde udsigten. At sidde på terrassen om aftenen med et glas rødvin og kigge ud over byen og søen. Området omkring Limone er mest hoteller og restauranter, men det er på en hyggelig måde. Bjergene, de frodige omgivelser, og ikke mindst søen gør at stedet indbyder til hyggelig ture i byen og sejlture på søen. Dagene blev mest brugt til afslapning. Vi tog en sejltur til byen Malcesine. Besøgte byen Sirmione og kørte en tur til Dolomitterne, hvor vi gjorde ophold i en lille by der hedder Moena. Et skisportssted om vinteren, men bestemt også hyggelig om sommeren. Alt-i-alt en dejlig ferie i Italien, hvor der stadig er mange ting vi gerne vil se. Vi vender helt sikkert tilbage. Faktisk sidder vi allerede og savner pladsen i Moncalvo, Matteo, udsigten, og den helt fantastiske mad.

Bedømmelse af Hotel San Pietro


Lene og familie fra København Ø boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 5. til d. 8. juli 2008.

Vi var også overvejende tilfredse med San Pietro i Limone, men der var et par ting, som ikke rigtigt passede med hvad vi havde forventet udfra beskrivelsen på jeres hjemmeside. Det der med sø-udsigten passede ikke rigtigt på vores værelse. Man skulle gøre sig meget umage for at få et glimt af søen gennem bevoksningen udenfor balkonen. Det ville måske være en ide at oplyse om, at der er meget begrænset søudsigt fra nogle værelser. Der har sikkert været fin søudsigt engang, før haven var vokset så meget til. Værelset var ellers super fint. Der er heller ikke gratis minibusservice. Det koster lidt at bruge bussen-i hvertilfælde når man kun har kvartpension. Det ville også være rart at vide på forhånd. Vi var meget tilfredse med den lækre aftensbuffet, som man kunne få på hotellet.

Sven Erik og Ruth fra Fredericia boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 28. juni til d. 2. juli 2008.

Området kendte vi i forvejen, men er som altid et meget dejligt område. Opholdet på San Petro var ualmindeligt dejligt og vi kan varmt anbefale det til andre. Der var meget fine værelse og der var mulighed for at være ved en pool, hvor man rigtig kunne slappe af. Vi havde taget opholdet med morgenmad, men spiste alle aftener på hotellet, da vi syntes det var både godt og billigt. Kan varmt anbefales til andre. Måske ikke så meget til familier med børn på dette hotel.

Marianne og Knud fra Rønne boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 8. til d. 15. september 2007.

Vores ophold i Limone sul Garda på Hotel San Pietro var vi meget tilfredse med. Vi blev venligt modtaget på hotellet og udlevering af værelset gik hurtigt og nemt. Det var første gang, vi var i Limone og ved Garda - søen iøvrigt. Men helt sikkert ikke sidste. Vi var meget glade for opholdet på hotel San Pietro. Omgivelser og forplejning helt i top, desuden et venligt personale. Byen Limone med de smalle stejle gader samt havne promenaden kunne vi godt lide. Der var mange turister i Limone, flere end vi havde forventet, men det oplevede vi kun positivt. Nb.: Parkeringsforholdene ved hotellet er rigtig gode. Vi er glade for, vi bookede hotel igennem In - Italia.

Bedømmelse af Hotel San Pietro


Bedømmelse af Hotel San Pietro


Bedømmelse af Hotel San Pietro


Birgit fra Klarup boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 7. til d. 11. juli 2007.

Vi kan kun sige, at vi har været 100% tilfredse med vores ophold på hotel San Pietro i Limone, vi mødte kun venlighed og hjælpsomhed, boede i det dejligste værelse med søudsigt. Service var i top. Ud af 4 aftener spiste vi der om aftenen, fordi det var så godt og til meget fordelagtige priser. Der kørte dagen igennem gratis bus fra hotellet til Limone by, det benyttede vi os flittigt af. Vi har allerede anbefalet stedet og jer til venner og bekendte og vi vil helt sikkert gerne derned igen og bo samme sted.

Lis og rejsefælle fra Vissenbjerg boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 29. juni til d. 5. juli 2007.

Ja vi har været tilfredse med det hele, der er måske nogle justeringer mht. til regler på San Pedro.( stille poolen, hunde osv. ) Vi har været på samme hotel de sidste 15 år, inden San Pedro blev opført var det på hotel Cristina og har været meget tilfredse. Vi elsker byen Limone som er en lille stille by der passer til vores ferie. Måske burde i lave noget mere opsøgende arbejde mht. aktiviteter i byen og informere jeres kunder om dette feks, er der lavet en aften tur rundt i Limone, hvor man køber en taske som indeholder kort ,glas, tallerken og spisebonner. Så starter turen nede i byen og op i gennem små gader op ad bjerget, hvor der så er musik og smagsprøver ved forskellige stande, starter med chips, vin, grill slutter med kaffe og kage en rigtig fin tur, især for dem der ikke kender Limone.

Bedømmelse af Hotel San Pietro


Bedømmelse af Hotel San Pietro


Leif og Ditte fra Værløse boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 18. til d. 27. juli 2006.

Vi har haft alletiders tur til Hotel San Pietro ved Gardasøen som ligger i et fantastisk område, men den mest fantastiske udsigt. Vi benyttede os af den lille bus som kørte til Limone som er en meget yndig lille by. Selve hotellet er til 4 stjerner med pil opad. De flotteste værelser og fin fin mad og betjeningen er helt i top. Den flotte have med alle de tropiske planter er noget helt for sig selv. Vi kan kun anbefale dette sted.

Tina Leweson og familie fra København boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 17. til d. 22. juli 2006.

Vi var utroligt glade for vores tur til Limone. Hotellet var super, god betjening, fin buffet og helt skønt med 2 pools hvor det ene er et "stille-pool". Det eneste jeg oplever som et problem, er at vi var lovet et værelse med søudsigt, og at jeg forinden vores afrejse, havde sendt en mail til jer specifikt gående på om vi kunne være sikre på dette... Jeg fik at vide "at søudsigt er søudsigt", - jeg var blot bekymret for, om man kunne ende på en balkon bag nogle høje træer eller lign. Men det var jeres melding, at det skulle jeg ikke bekymre mig om. Men vi havnede netop bag nogle høje træer og hele vores udsigt var spoleret. Jeg må dog sige, at hotellet var yderst fleksible, og efter 3. forsøg fik vi et værelse med "ægte søudsigt". Men som sagt, da værelset endelig faldt på plads, havde vi en rigtig godt ferie der.