Borgo degli Ulivi Residence Sardinia

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,2
Fabelagtigt
314 anmeldelser

Borgo degli Ulivi Residence Sardinia ligger i Arbatax midt på Sardiniens østkyst. Her har du et godt udgangspunkt, for der er mere eller mindre lige langt til øens nordlige og sydlige del, hvilket betyder, at du kan vælge og vrage blandt alle de oplevelser, som den smukke ø byder på. I nærområdet er der desuden et væld af fantastiske strande, og i indlandet kan du opleve et spændende landskab med statelige bjerge og smukke nationalparker. Du kan tage til den verdensberømte Costa Smeralda, som ligger på øens nordøstlige del eller køre mod syd og hovedstaden Cagliari, som lokker med en masse restauranter, butikker og historiske oplevelser i det gamle bycentrum. Samme ø, men to forskellige verdener!

Borgo degli Ulivi Residence Sardinia er opført i typisk sardisk stil, som kombinerer farverige huse og smuk vegetation. Her tilbyder man ferielejligheder til familier og vennegrupper, som ønsker at være frit stillet i ferien. Du har adgang til eget køkken og kan derfor selv stå for madlavningen de dage, du ikke ønsker at begive dig ud for at lede efter en restaurant i Arbatax (den nærmeste ligger ca. 250 meter væk, så du behøver ikke lede længe). En ekstra fordel er, at disse lejligheder har en møbleret balkon eller terrasse, hvor du kan nyde måltiderne under åben himmel. Det er ferie, når den er bedst.

Borgo degli Ulivi Residence Sardinia har ikke sin egen restaurant, men i forlængelse af receptionen er der en lille bar, hvor du kan købe italiensk morgenmad, som består af en god espresso eller cappuccino med en varm croissant. I løbet af dagen kan du også købe forfriskninger her i form af vin, drinks og andre drikkevarer. Hvis du ikke vil tage ud til strandene, når du trænger til at blive afkølet, kan du blive på hotellet, hvor der er en pool i haven. Den er omgivet af en dejlig terrasse med liggestole, hvor du kan læne dig tilbage i solen. Til de mindste er der en separat børnepool. Hvis du gerne vil være aktiv i løbet af dagene på Sardinien, kan du dyrke sejlsport, dykning, snorkling og ridning i nærheden. Du kan få flere informationer herom i receptionen.

Derfor skal du vælge Borgo degli Ulivi Residence Sardinia

 • Nærmeste lufthavn: 144 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Børnepool el. afsnit

Godt at vide

Receptionen er åben mandag til fredag mellem kl. 08.00-21.30. Depositum betales ved ankomst. Køkkenet skal efterlades i rengjort stand, ellers tilkommer en afgift. Sen ankomst er på forespørgsel og mod betaling. Eventuel turistskat betales på stedet.

Vi anbefaler, at du har bil for at komme til og fra hotellet samt for at kunne tage på udflugter i området. Der er offentlig parkering i nærheden (eventuelt mod betaling). Du kan bestille transport t/r mellem lufthavnen og hotellet, når du bestiller din rejse. Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt i alle rum (med forbehold for ændringer). Italiensk morgenmad er tilgængelig alle dage, mod betaling (med forbehold for ændringer). Poolen er sæsonåben mellem maj og oktober. Børn under 12 år må ikke benytte poolen uden selskab af voksne. Badedyr og andre legesager er ikke tilladt i poolen, ej heller mad og drikkevarer. Poolens åbningstider er kl. 09.00-13.00 og 15.30-19.30. Disse tider kan variere i for- og eftersæson.

Hoteltype

Kort og afstande

 • Lotzorai: ca. 10 km
 • Santa Maria Navarrese: ca. 13 km
 • Nationalparken, del Golfo di Orosei: ca. 51 km
 • Cagliari Lufthavn: ca. 144 km (2h 10m)
 • Olbia Lufthavn: ca. 179 km (2h 20m)
 • Alghero Lufthavn: ca. 224 km (3h 0m)

Borgo degli Ulivi Residence Sardinia tilbyder 35 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle lejligheder er indrettet i en klassisk og enkel stil med lyse farver og materialer. Lejlighederne har balkon eller terrasse. De fleste lejligheder har moderne faciliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition og værdiboks. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, toilet og hårtørrer. 

Lejlighederne, som ligger i et anneks, kaldes for "villa". De har også et privat tekøkken, hvor du kan lave enklere måltider. Disse har separat pool ca. 100 meter væk. Du bor IKKE i en privat villa, men deler villaen med andre lejligheder.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Borgo degli Ulivi Residence Sardinia. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Porto Frailis
08048 Arbatax

Koordinater

Latitude: 39.9326
Longitude: 9.7062

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere