Rejser til Lido di Camaiore

Mellem Appenninerne og det Tyrrhenske Hav uden for Toscana ligger området Versilia. Det er et fantastisk område for soldyrkere, der elsker strandlivet og aftener fyldt med oplevelser. Området strækker sig over 160 km langs kysten og inkluderer både det fashionable Forte dei Marmi og karnevalsbyen Viareggio - og midt imellem disse to finder du Lido di Camaiore, som byder på et smukt, antikt centrum omgivet af bakker og havet.

Velkommen til Italien med Solfaktor. Vi er specialister på rejser til Lido di Camaiore og andre byer i området, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller under dit ferieophold.

Sol, vand og strand så langt øjet rækker

Det er ingen hemmelighed, at det helt store trækplaster i Lido di Camaiore er alle dens strande, som lokker med det gyldne sand og varme hav om sommeren. Det vestlige Italien er i Ligurien kendt for de klippefyldte bugter og vige, men hernede i Toscana er disse klipper byttet ud med fint sand, som strækker sig, så langt øjet rækker. Stranden i Lido de Camaiore er omgivet af en strandpromenade fyldt med private badesteder (lidi), restauranter og cafeer - som ofte står for festen om aftenen. Området er perfekt til en badeferie med familien, for her er masser af plads, hvor børnene kan boltre sig, og det er også et fint sted at tage hen med vennerne, for der er aldrig langt til begivenhedernes centrum.

Gå på opdagelse i byens centrum

Selv om strandene kommer i første række, har Lido de Camaiore også andet at byde på. Du lærer bedst byen at kende ved at slentre rundt i den, fare una passeggiata, som italienerne selv kalder det. Via di Mezzo er omdrejningspunktet, og den er omgivet af restauranter, forskellige forretninger og delikatessebutikker med lokale produkter (gå ikke glip af en smagsprøve på kagen la scarpaccia og den lokale tordelli).

Ca. midt på Via di Mezzo ligger Piaza San Bernardino og den majestætiske kirke St. Anna Assunta, som kan dateres helt tilbage til 1700-tallet. Kigger du mod nord, får du øje på Porta San Pietro, den eneste byport, der er tilbage af de oprindelige fire som et vidnesbyrd om, at Lido di Camaiore tidligere var omgivet af en bymur. På din videre færd kommer du til det område, der kaldes Prado. Her kan du både besøge kirken San Vincenzo samt teatret Teatro dell'Olivo, som er et af de ældste i området.

Transport

Fly
Lufthavnen tættest på Lido di Camaiore er Pisa Galileo Galilei International Airport, som ligger ca. 25 km fra byen. Fra Lufthavnen kan du tage bus E25 mod Pietrasanta (med busselskabet Compagnia CTT NORD - VAIBUS), som stopper i Lido di Camaiore. Turen tager ca. en time.

Tog
Fra de fleste større byer i Italien kan du kombinere turen med lyntog/regionaltog med bus. Tag lyntoget/regionaltoget til Lido di Camaiore. Stå af på stationen i Viareggio og fortsæt videre til Lido de Camaiore med taxa eller bus.

Lejebil
Du kan leje en bil i lufthavnene og i de fleste større byer. Det giver en større frihed under din ferie. Vejnettet i denne del af Italien er rigtig godt, og du kan køre på motorvejen næsten hele vejen til Lido di Camaiore.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lido di Camaiore