Hotelanmeldelser af Parc Hotel Gritti

Læs personlige anmeldelser af Parc Hotel Gritti som ligger i Bardolino. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Solfaktor. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Parc Hotel Gritti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Solfaktors gæstebedømmelser

Baseret på 8 anmeldelser
7,8

Skønt ophold på godt beliggende hotel.

I kan godt give hotellet 4 stjerner. Boede på et af de ældre værelser ( ikke renoveret ) men det gjorde ikke noget. Alt var rent og pænt, dejligt pool-område, desuden med mulighed for gratis at ligge med udsigt til søen på Mirabello. Der er et lounge-område (som InItalia ikke viser billeder af ) med lave stole og lounge-liggestole til afslapning, hvor der hver eftermiddag serveres kaffe, the og kage, er også et velegnet sted til at sidde med en drink om aftenen. Flot wellness-område i kælderen. Dejligt med kort gåafstand (500 m) til Bardolino by med masser af restauranter og shopping.
Gardasøen som feriedestination
Her er så utroligt smukt ! Masser af aktiviteter for folk i alle aldre. Nemt at komme rundt med bus eller båd.
Parc Hotel Gritti
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

9,0

4 stjerners Bardolino

Flott hotell som svarte til forventningene, god parkering i parkeringshus tilsluttet hotellet. Flott rom som kunne vært bedre hvis trærne på utsia hadde blitt klippet!! God frokost og ettermiddags kaffe var med i prisen. Flott svømmebasseng, roligt og lite støy utlån av badehåndkle var et pluss! Kort vei til sentrum var et stort pluss. Tips velg den minste spisesalen til frokost, roligere og ikke så mye støy!! God tur!
Parc Hotel Gritti
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)

6,0

Gardasøen som feriedestination

Peter og Aase fra Nykøbing F. boede på Parc Hotel Gritti i Bardolino fra d. 8. til d. 12. juli 2008.

Vi havde et meget fint ophold, som vi er meget glade for. Hvis vi igen skal til Gardasøen, er et ophold på dette hotel i Bardolino bestemt en god mulighed. Byen og området: byen er charmerende og i fin spadsereafstand fra hotellet. Området er dejligt og lokker til sejlture på Gardasøen. Det gjorde vi en hel dag med sejlads nordpå - en meget flot oplevelse. Selskabet, der driver sejladsen, havde et godt forslag til, hvordan man kunne kombinere flere forskellige afgange, hvorved man fik set flere forskellige byer - fin service !! Opholdsstedet, hotellet: Der blev ydet en fin service på hotellet. Værelset var stort og rummeligt med flere opholdspladser, og så var der udgang til en dejlig rummelig altan. Forplejningen var i top med en god morgenmadsbuffet og flere valgmuligheder til aftenens spisning. Der var god plads til at parkere bilen i kældergaragen - og så var det skønt at kunne slappe af ved poolen, enten under parasoller eller i den lille lund ved siden af. Jo, dette opholdssted har i den grad levet op til vores forventninger, at det kunne være en god mulighed ved et senere besøg ved Gardasøen. Evt. tips: Egentlig ikke - hotellet giver sig selv, og det er fint, at man kan vælge mellem flere restauranter - herunder én, med lidt mere "gang i den", og én, hvor der er mere ro. Yderligere kommentarer: Vi har været glad for samarbejdet med in-italia, og vi synes, at det er fin service, dels at I husker os på, når vi skal betale raterne for opholdet, dels at I nu spørger til, hvad vi syntes om opholdet. Vi vil helt klart have jeres service i erindring, når vi skal planlægge de næste års ferier.

Arne og Inger fra Næstved boede på Parc Hotel Gritti i Bardolino fra d. 19. til d. 26. august 2007.

Tak for din mail, Ja det var en rigtig god ferie. Jeg kan sige dig, at det ikke var første gang vi har boet på Gritti, og det er så sandelig heller ikke sidste gang, alt var som det plejede at være, lige fra room service over værelserne(selv bruseren virkede upåklageligt) til restauranterne.Tip top sted for afslapning

Erling fra Søndersø boede på Parc Hotel Gritti i Bardolino fra d. 22. til d. 27. juli 2007.

Vi havde en dejlig tur til Bardolino, som er en af de smukkeste byer i området. Efter at have læst en anden anmeldelse af hotellet på jeres hjemmeside frygtede jeg lidt kvaliteten af hotellet. Hotellet virker lidt slidt og vil nok kun få 3 stjerner i dag, men var alligevel en ganske positiv oplevelse, især med den gode beliggenhed ved søen og byen (samt parkeringskælder). Prisen på værelset er nok i overkanten i forhold, hvad vi kan få til samme pris andre steder. De burde nok bruge lidt af pengene på at renovere stedet. Servicen var også ok. Frisk frugt på værelset hver dag og generel god service. Levende musik ved poolen de fleste aftener. Maden var på det jævne, hvorfor vi primært spiste inde i byen. Men alt i alt en rigtig dejlig tur med flot vejr i et dejligt område.

Bedømmelse af Parc Hotel Gritti


Ralph og rejsefælle fra Frederikssund boede på Parc Hotel Gritti i Bardolino fra d. 23. til d. 26. marts 2007.

Turen var fin. Var dog ikke klar over at der stort set kun er tyskere i hele Bardolino området samt at alle italienere tiltaler en på tysk. Hotellet reklamerer med 4 stjerner og det er nok lang tid siden at de har fået dem. Et gammelt hotel fra halvfjerdserne der er søgt shinet lidt op - ikke som forventet og beskrevet - og ikke særligt moderne. Ellers en god tur til et godt vin område i Valpolicella.