Hotelanmeldelser af Hotel Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Palace som ligger i Bibione. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Solfaktor. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Solfaktors gæstebedømmelser

Baseret på 3 anmeldelser

Suzanne og familie fra Hørsholm boede på Hotel Palace i Bibione fra d. 10. til d. 16. juli 2010.

Vi har haft den lille fornøjelse at bo på hotel Palace i Bibione i Italien. Vi vil ikke anbefale stedet til andre danskere. Maden var meget dårligt og ikke mange kunne tale engelsk. Chefen gik og råbte af kunderne hvis tingene ikke lige var som han ville have det. En situation hvor vi have taget en parasol op til poolen fordi vi ligger der grundet opsyn med børnene. 1 minut efter kom direktøren og råbte og skreg at der ikke måtte løftes rundt på noget. En anden gang var da nogle gæster havde lagt badedyr på græsplænen hvorefter han også kom styrtende og råbte og skreg fordi der ikke måtte ligge badedyr på græsplænen. En anden ting var at børnene ikke måtte have badeting i poolen, mærkeligt… Hvad maden angår grinte de fleste gæster når de fik deres mad serveret fordi den ikke var som forventet. Derudover var der ingen danskere!

Bedømmelse af Hotel Palace


Kim og rejsepartner fra Silkeborg boede på Hotel Palace i Bibione fra d. 13. til d. 17. juli 2009.

Et lille kort indlæg, men med en meget tilfreds turist. Bibione. En kæmpe stor badeby, god strand, dejlig by og hvis man kan lide det.....masse af mennesker. Hotellet Palace, var et rigtig godt hotel og lå lige ned til stranden med tilhørende egen svimmingpool. God beliggendehed, ro om natten (dog meget tæt på byen) dejlig morgenmad og super imødekommende personale. Vi havde en overnatning i Fulda i tyskland på vej til Gardasøen og 4 overnatninger i byen Garda. Kørte videre over Vennedig til Bibione, hvor vi også overnattet 4 gange. Skøn at kunne opdele ferie på denne måde og opleve forskellig ting, sager og kultur. En rigtig god ferieoplevelse, et område som vi bestemt vender tilbage til igen! Sommerhilsen