Rejser til Negrar

Negrar ligger bare en halv times kørsel nord for Verona, men beliggenheden nær den berømte operaby er langt fra det eneste, som gør landsbyen til et interessant rejsemål i det nordlige Italien. Negrar giver dig nemlig også et ideelt udgangspunkt for at udforske det berømte vinområde Valpolicella, ligesom der heller ikke er ret langt til de maleriske byer ved Gardasøens bredder.

Omgivet af vinmarker

Man er aldrig i tvivl om, at det trods nærheden til nogle af Italiens mest populære feriemål, er landbrug og i særdeleshed vindyrkning, man primært lever af i Negrar og de omkringliggende landsbyer. Der ligger således vinmarker helt op til byen, og livet i byen domineres af de lokale, ikke turister. Negrar er med andre ord et godt rejsemål for dig, der vil opleve "det ægte" Italien på sikker afstand af masseturismen, men samtidig have et bredt udvalg af interessante udflugtmål inden for kort rækkevidde.

Har du en bil til rådighed er mulighederne i dette område næsten uendelige, men det skønne landskab af bølgende vinmarker og grønne bakker indbyder også til udforskning af det nære område på for eksempel cykelture. Det er en særlig oplevelse at udforske egnen omkring Negrar på to hjul, hvor du i et roligere tempo ofte lægger mere mærke til de flotte villaer og hyggelige middelalderbyer, du passerer på din vej.

Uanset om du cykler, vandrer eller kører i bil, kan du især glæde dig til at nyde godt af områdets mange vingårde og ikke mindst restauranter. Selv mindre landsbyer som Negrar har nemlig typisk et godt udvalg af restauranter og trattoriaer, hvor du kan stifte bekendtskab med det lokale køkkens herligheder og naturligvis de gode Valpolicella-vine. Du kan desuden nemt kombinere vinsmagninger og restaurantbesøg med sightseeing, når du rejser til Negrar.

Mange udflugtsmål

Der er for eksempel kun omkring 12 kilometer til Verona, som udover operaforestillingerne i det gamle amfiteater byder på spændende historiske seværdigheder, et rigt butiksliv og et væld af restauranter. Kører du i stedet vestpå fra Negrar, kommer du til Bardolino ved Gardasøen. Her kan det anbefales at besøge vinmuseet for at blive klogere på områdets vinproduktion, ligesom også Olivenoliemuseet er et besøg værd. Bardolino er dog blot en af de mange stemningsfulde byer, der ligger helt ned til Gardasøen. I disse kan du nemt få lang tid til at gå med bare at gå på opdagelse i smalle gader og nyde udsigten fra søpromenaderne.

Rejser du med børn til Negrar, vil det nok være populært med lidt afveksling i form af et besøg i en af forlystelsesparkerne eller vandlandene ved den sydlige ende af Gardasøen. Det store Caneva World ved Lazise er for eksempel med både forlystelser og vandland et oplagt mål for en dagsudflugt med mindre børn.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Negrar