Hotelanmeldelser af Hotel Internazionale

Læs personlige anmeldelser af Hotel Internazionale som ligger i Torri del Benaco. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Solfaktor. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Internazionale. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Solfaktors gæstebedømmelser

Baseret på 34 anmeldelser
9,6

Bedømmelse af Hotel Internazionale

Gardasjøen som feriedestination
Hotel Internazionale
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
Selve indkvarteringen
Dobbeltværelse
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

7,3

Hotel med god udsigt

Et lidt nedslidt hotel med fantastik udsigt ud over Gardasøen.
Gardasøen som feriedestination
Hotel Internazionale
Rent og pænt
Gæstfrihed
Var der kun 1 nat
Beliggenhed
Morgenmaden

6,2

Fin udsigt

Vi bookede et værelse med sø-udsigt og det var det værd, ellers intet specielt ved hotellet.
Gardasjön som feriedestination
Hotel Internazionale
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
Selve indkvarteringen
Dobbeltværelse (deluxe) m. udsigt til søen
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

7,8

Ægtepar på motorcykelferie

Fint hotel til prisen. Vi fik det bestilte værelse med et godt søkig. ½ pensionen var god. Ved ankomsten havde det været fint, hvis receptionen havde vejledt om muligheden for anvendelse af det lille køleskab på værelset. Det måtte vi efter et par dage spørge til. Endvidere var det lidt rodet med, hvilket bord vi skulle sidde ved. Andre havde navn på. Det nåede vi aldrig. Det er bare nogle småting, som ikke gav problemer. Vi vil sikkert vende tilbage til Gardasøen, men måske vælge et hotel, der ligger lidt tættere på en by. Der er lidt for langt fra hotellet til Torri centrum og retur, når man skal have en aftenis.
Anbefaling til kommende gæster
Ingen bemærkninger.
Hotel Internazionale
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

7,3

Hotel Internazionale
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

7,0

Fantastisk udsigt

Hotellet ligger med fantastisk 180 graders udsigt over Gardasøen og den er det hele værd. Standarden på værelset og på hotellet i øvrigt er lidt under middel. Betjeningen er venlig og imødekommende. Maden er ikke gourmet, men det indikerer prisen jo heller ikke. Det er udmærket og man kan sagtens blive godt mæt. Parkeringsforholdene er til tider ret kaotiske, men det går.
Hotel Internazionale
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)

Charlotte Kremmer Larsen og familie fra Danmark boede på Hotel Internazionale i Torri del Benaco fra d. 30. juli til d. 6. august 2012.

Vi havde en rigtig dejlig ferie i Torri Del Benaco. Vi har været af sted to voksne med 3 børn på hhv. 10, 14 og 18 år. Vi var der i 8 dage. Det er et fantastisk smukt område. Hotel Internationale ligger lige ned til Gardasøen, hvor der er fint at bade. Hotellet ligger ca. 1½ km fra Torri Del Benaco. Gåturen til byen ad strandpromenaden tager ca. ½ time. Byen har butikker og restauranter, hyggelige torve og mange bænke, hvor man kan sidde og nyde udsigten over søen. Hele vejen fra hotellet til byen er der ”liv på søen”: Badende, sejlbåde, windsurfere osv. Hotel Internationale er rent og pænt alle vegne. Personalet er venlige og imødekommende. Vi havde værelser ud mod søen. Det vil vi absolut anbefale. Vi var ikke generet af støj fra vejen, men nød den utrolig smukke udsigt fra balkonen. Desværre virkede airconditionen ikke særlig godt. Så det var ulidelig varmt om natten. Om dagen havde vi 36-38 grader, så det kunne have været skønt at sove køligt. Poolen så lidt kedelig ud på hjemmesiden. Vi blev glædeligt overrasket. Her var også rent og pænt. Vandet var klart og indbydende. Hotellet har ikke tilstrækkeligt med p-pladser, så nogle måtte parkere langs med vejen. På nær én dag var vi heldige at få en p-plads. Hvis man kommer tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen, er der god sandsynlighed for at få en plads. Maden er god til prisen. Der var ta´ selv salatbar hver aften. Det var indbydende, der blev løbende fyldt op og der var rigeligt af det. Der var forskellige retter at vælge imellem til forret, hovedret og dessert. Der var altid noget, alle godt kunne lide. – Selv med kræsne børn, vil jeg tro. Hotellet tager ikke mod kreditkort. Der afregnes kontakt efter alle køb. Vi har været meget tilfreds med rejsekøb hos In Italia! God service! Her vil vi gerne handle igen!

Søren og familie fra Vissenbjerg boede på Hotel Internazionale i Torri del Benaco fra d. 20. til d. 27. juli 2012.

Vi havde èn dag på Hotel Internazionale, hvor vi havde aircondition til rådighed hele dagen. Alle andre dage var der helt eller delvist slukket. Det var helt op til ham, som de ansatte kaldte "manageren" om der skulle være adgang til aircondition. Og hans vurdering om det var varmt nok kunne ikke diskuteres. Bortset fra den ene dag, hvor det virkede hele dagen, var vi hver dag forgæves i receptionen for at bede om aircondition. 2 dage var svaret, at det skyldes en fejl, de andre dage henviste de til at manageren havde slukket. I vores bekræftelse fra jer fremgår det, at hotellet har aircondition - uden forbehold eller undtagelser. Iøvrigt var der ikke plads til vores bil ved hotellet, så vi måtte holde nede på den stærkt trafikerede vej ved søen. Det samme problem gjaldt poolen, alle pladser var optaget hele dagen af de få heldige. Så sammen med en pinlig ringe morgenmad var det alt i alt en rigtig dårlig oplevelse at bo på Hotel Internazionale. MEN vores sidste uge, også booket hos jer, var perfekt. Vi havde en super uge i La Spezia på Le Ville Relais. Et rigtig godt og hyggeligt hotel med god service og ordentlige forhold, så der vender vi tilbage.

Peter og Jette fra Odense M. boede på Hotel Internazionale i Torri del Benaco fra d. 13. til d. 20. august 2011.

Der er kun en ting at sige. Vi har haft en fantisk tur. Vi havde en overnatning i Tyskland, både ud og hjem, så der har ikke været stress. Hotellet i Italien var helt som forventet, vejret fantastisk, på grænsen til for varmt. men det viste vi jo inden vi kørte. Så det var jo som det skulle være. Maden på hotellet var også ok. og personalet var rigtig rare. Så alt i alt næste gang vi skal til Italien så hører vi fra os. Ps. vi havde kun afsat en dag i Venedig. det var for lidt. så næste gang, måske 7 dage i Venedig.
Billeder fra gæsten

Jan og familie fra Søndersø boede på Hotel Internazionale i Torri del Benaco fra d. 23. til d. 28. juli 2011.

Hyggeligt hotel. Fantastisk udsigt over søen. Venligt personale. Udmærket mad – noget for enhver smag. Torri del Benaco centrum ligger dejligt tæt på hotellet og er en rigtig hyggelig by. Hotellet er ikke for små børn, vi var der med vores datter på 14 og det var fint. Det eneste hotellet mangler er en badebro ved søen og flere parkeringspladser ( der var tit parkeringskaos ) Som sædvanligt var det nemt og bekvemt at bestille rejse hos In-Italia.

Birte og familie fra Århus boede på Hotel Internazionale i Torri del Benaco fra d. 16. til d. 18. juli 2011.

Vi har været to overnatninger på Hotel internationale i torri del Benaco. Hotellet var godt, rent og i pæn stand, omend det på nogen måder (bla AV udstyr og manglende WI-FI samt valg af indretning) lignede et hotel fra 80 erne. Meget baseret på tyske turister, men der blev også talt godt engelsk. Personalet var venligt og imødekommende. Maden god. Mest fantastisk var udsigten over Gardasøen fra vores balkon (bed dog om værelse på 3 etage) med aftensol. Også perfekt var afstanden til Torri del Benaco, som yngste barn på 7 kunne gå på ca. 20 min langs stranden (ca. 1½ km). Man behøvede slet ikke gå på hovedvejen, omend stien gik langs denne. Meget stemningsfynldt by. Værst var badeværelset, som var rent, men når bruseren blev tændt lugtede der som en skimmelfyldt kælder, og man havde slet ikke lyst til at tage bad af frygt for at få Legionella med hjem! (tjek lige, om de har styr på vandsystemets temperatur!). Derudover var sengene umådeligt hårde - selv for en, som altid vælger den hårdeste springmadras i senge butikken. Så alt i alt et ophold, som levede op til forventningerne :-)

Helena og Marianne fra Græsted boede på Hotel Internazionale i Torri del Benaco fra d. 8. til d. 15. juli 2011.

Vores tur til Italien og Torrie del Benaco er gået fint. Vi vil gerne takke Jer for Jeres gode service fra start til slut. Hotel Internazionale levede fuldt op til de forventninger vi havde da vi tog af sted. Beskrivelsen af hotellet, servicen og maden stemte. Vi havde et dejligt værelse med altan, en fantastisk udsigt over Gardasøen. Hotelpersonalet var søde og imødekommende, rengøringen var helt i orden. - et tips vi havde været der i 5 dage før vi fandt ud af at det nærmeste busstoppested lå til højre for Hotellet væk fra Torrie. et godt tips at give videre. - hvis man skal klage over noget, er der kun nogle småting, hotellets Bar tager ikke VISAkort. Aircondition på værelset kunne ikke helt hamle op med varmen uden for. Endnu engang tak for en god tur

Bedømmelse af Hotel Internazionale


Søren og Jytte fra Smørum boede på Terrazza Gaia i Lucca fra d. 17. til d. 24. juni 2011 og på Hotel Internazionale i Torri del Benaco fra d. 24. juni til d. 1. juli 2011.

I juni var vi på en dejlig tur til Italien, valgt som nedenfor. Vigtigst for os er at præcisere: Jeres/In- italiais beskrivelser af destinationerne er meget gode og præcise. Terrazza Gaia er noget ganske særligt- meget hjemlig/personligt uden at være privat- en perle for 2-3 personer. (personer med fysisk nedsat funktionsniveau -og børn fra kravlestadiet til 2-1/2- 3 år vil nok, ikke, have de bedste udfoldelsesmuligheder i hverken lejligheden eller byen. Gode tip: 1) Vi hyggede os med den særlig stemning der er - når der den 3 weekend i måneden er STORT ANTIKMARKED i byen. 2) Spisesteder inden for murene: Vælger at anbefale to: a) Trattoria da LEO dei Filli Buralli Via Tegrimi 1 - God mad - rimelig priser -meget populært- "skævt sted" fyldt med mennesker. Unge, ældre, børnefamlier, kærestepar, lokale. b) GIGLIO , Piazza del Giglio- meget god mad - i forhold til prisen, der er i den lidt dyrere ende. Bestil bord. c) Godt supermarked ca 5 minutter fra lejligheden- bag tårnet med træerne. 3) Udflugt til BARGA - mindre turistet by oppe i bjergene. Smukt udkik over storslået landskaber. Her er ro og meget grønt ( juni måned) 4) De fem landsbyer- med bilo tog - sejltur. 5) Pisa. -------------------------------------------------------------------------- Hotel Internazionale: God oplevelse meget veldrevet hotel. Værten er noget helt særligt har et øje på hver finger " på den gode måde". Rolig, venlig opmærksom på gæst og sit personale. God mad. 20 minutters gang til Torri del Benaco eller bus fra hotel i dagtimer. Dejlig by med meget liv lørdag aften levende musik mange italienere. Som altid er det godt at bevæge sig lidt væk fra centrum. Opleve nyde. Vi har været meget tilfredse også med de udleverede materiale og kontakte med lokale formidlere.

Thorkild fra Thisted boede på Hotel Internazionale i Torri del Benaco fra d. 7. til d. 12. maj 2011.

Hotel Internazionale er et rigtig dejligt hotel med gode store værelser og en skøn søudsigt fra de værelser der vender mod søen. Bagsiden af hotellet vender ind mod en klippevæg. Værten og personalet er ualmindelig søde og rare. Hotellet er ikke for børn da gæsterne alle er +45. I restauranten kan der være en voldsom trængsel især når der ankommer to store busser med tyske turister. Overtjeneren mistede nogle gange overblikket og der var nogle gange lang ventetid på maden. Hotellet er let at finde idet der er store skilte på begge sider af vejen langs søpromenaden. Det ville nok være smart at In-italia oplyser husnummer 43 på adressen. Iøvrigt tak til IN-italia for en god og hurtig ekspedition. Vi vil helt sikkert benytte jer igen

Elly og Holger fra Ringsted boede på Hotel Internazionale i Torri del Benaco fra d. 19. til d. 26. juni 2010.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie på Hotel Internazionale i Torri del Benaco. Stedet levede helt op til vores forventninger, det var gode værelser, og maden var fin, med et stort udvalg hver aften. Det var utrolige flinke og søde mennesker der arbejdede der. Vi har været meget tilfredse med at købe rejsen hos in-italia.

Birgitte og rejsefælle fra Hjørring boede på Hotel Internationale i Torri del Benaco fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Vi har haft en rigtig god ferie i Torri. Godt vejr godt hotel og god service fra rejseudbyderen. Dejlig med de små mail´s vedr. betaling man kan jo glemme eller have forlagt sit girokort. Beskrivelse af sted og hotel stemte godt med det vi havde læst. Rigtig god og alsidig mad på hotel internationale skønne værelser med udsigt til Gardasøen. Vi kunne godt finde på at besøge stedet igen.

Bjarne og rejsefælle fra Vejle boede på Hotel Internationale i Torri del Benaco fra d. 6. til d. 13. september 2008.

Det var på alle måder en dejlig tur og ophold på hotel Internationale i Torri del Benaco. Skønt hotel med, efter italienske forhold, stort dobbeltværelse og meget meget sød og venligt personale go` og rigeligt mad, en stor og pragtfuld altan med 180 gr. udsigt over søen. lidt trafikstøj, men det vil der jo være når man vil bo helt nede ved søen. Vi var de eneste danske gæster. Vi holder meget af Torri del Benaco da det er et "lille - stille" område og kan varmt anbefale både hotellet og stedet.

Helle og familien fra Allerød boede på Hotel Internationale i Torri del Benaco fra d. 6. til d. 11. juli 2008.

Torri del Benaco er en yderst charmerende og smukt beliggende by ved Gardasøens østkyst. Om aftenen når endagsturismen er forsvundet kommer de lokale frem og fisker langs søpromenaden samt er yderst aktive i den lokale dykkerklub. Windsurf- og cykeludlejningen ved siden af Hotel Baia del Pinea drives af en schweizisk familie og kan varmt anbefales. Mandagens marked fylder hele den lille by og der er mulighed for at tage færgen til den vestlige søbred. Hotel Internazionale ligger i gå afstand til byen langs en søsti, hotellet er et hyggeligt familiehotel dog præget af busturisme, kun værelser med søudsigt kan anbefales (fra øvrige værelser ser man direkte ind i en klippevæg). Tak for hjælp til valg af et rigtig godt feriested.

Bedømmelse af Hotel Internazionale