Rejser til borneo

I provinsen Sabah, som ligger på Borneos nordvestlige del, finder man en af verdens største sammenhængende regnskove. Her er også fantastiske strande og en afslappet atmosfære. Hovedstaden i regionen Sabah hedder Kota Kinabalu og er en lille storby med en rar atmosfære. Uanset om man ønsker at komme på jungletrekking eller dykkertur kan Borneo give en et eventyr man sent glemmer. På øen kan man også spille golf og de fleste hoteller på øen har en virkelig høj standard. Fra Kota Kinabalu går der indenrigsfly til Kuala Lumpur flere gange dagligt. På Borneo handler det meste om dyrelivet og den skønne natur og man kan komme på Orangutang-Safari, jugletrek med privat guide eller dykkerture. Her er dog også mulighed for at opleve det spændende flydende marked Pasar Terapung.

Junglesafari og strandeventyr på smukke Borneo.

På Borneo handler det især om at opleve fantastisk natur og dyreliv. Her er meget at se så det er med at have kameraet parat når man bevæger sig omkring på øen. På Borneos nordvestlige side i provinsen Sabah, finder man en smuk og urørt natur, fantastiske strande med hvidt sand og krystalklart vand. I Sabahområdet ligger en af verdens største sammenhængende regnskove. I dette eksotiske paradis er der stille og roligt, og der hersker en afslappet atmosfære. Søger man et eventyr, er Borneo et godt udgangspunkt. Der er mange forskellige aktiviteter at vælge imellem på Borneo – Sabah, jungletrekking, dykning, snorkling, golf og flere forskellige typer af vandreture. Mange af udflugterne varer 1-4 dage, og der er flere gode lokale arrangører.

På Borneo er de fleste hoteller af meget høj standard, og de tilbyder en enorm høj service.

Hovedstaden i provinsen Sabah er Kota Kinabalu. Byen er en lille storby med en rolig og behagelig stemning. Her kører bilerne ikke særlig hurtigt, folk tager den med ro, og man falder let ind i samme tempo.

Fra Kota Kinabalu er det let at rejse til andre dele af Borneo med indenrigsfly; der er blandt andet afgange til Kuala Lumpur flere gange dagligt.

Tager man til Borneo kan de følgende aktiviteter anbefales:

  • Jungelturer med guide.
  • Orangutang-safari.
  • Opleve det flydende marked Pasar Terapung.

Rejser til Malaysia

Læs mere om Malaysia og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malaysia her

Hoteller i Borneo