Rejser til Langkawi

Langkawi er en øgruppe bestående af 104 små og store øer. Her finder man et væld af skønne strande og fascinerende natur. Der er rige muligheder for at komme på udflugter i øgruppen og vil man rundt på egen hånd kan det anbefales at man lejer en jeep. For at komme fra ø til ø kan man enten leje en båd eller tage på en arrangeret tur. I havet omkring øerne er vandet krystalklart og af samme grund er Langkawi populær blandt dykkere. Shoppingmulighederne er ikke mange på Langkawi og restauranterne ligger især på hotellerne. Blandt aktiviteterne man kan opleve på Langkawi er en tur til et naturreservatet "Langkawi Bird Paradise and Wildlife Park" og se på sjældne fugle, madlavningskurser, hvor man kan lære at lave autentiske curry-retter og spa-behandlinger.

Langkawi, består af 104 øer og er et idyllisk paradis for dykkere og badegæster.

Øgruppen Langkawi  er et badeparadis med fantastiske strande og smuk natur. På Langkawi er der mange muligheder for udflugter – både til lands og til vands. Lej fx en jeep og kør rundt og find selv små steder, eller hvorfor ikke besøge nogle af de nærliggende øer som man kan komme til med en lejet båd eller på en arrangeret udflugt. Langkawi er et populært rejsemål for dykkere, da vandet er krystalklart og passer perfekt til at dykke og snorkle.

På Langkawi er der ikke så mange restauranter, og forlystelseslivet samt shoppingmulighederne er begrænsede. De fleste restauranter finder man på hotellerne og i øens hovedstad, Kuah. Selvom Langkawi er et skattefrit område, er det ikke stedet for de shoppelystne.

Tager man til Langkawi kan disse aktiviteter anbefales:

  • Taubane og Skywalk. Her er en spektakulær udsigt over øen.
  • Langkawi Bird Paradise and Wildlife Park. Her kan man se hundredevis af eksotiske fuglearter.
  • Prøve et madlavningskursus: Lær at lave autentiske curry-retter
  • Få en spa-behandling. Mange flotte spa-anlæg ligger på Langkawi, og man får meget for pengene

Rejser til Malaysia

Læs mere om Malaysia og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malaysia her

Hoteller i Langkawi