Hotelbeskrivelse
Kort

Don Felipe Apartments

Rating 1
Cala d Or


Don Felipe Apartments

Kompleks med lejligheder beliggende i det rolige Cala Ferrera, i den populære ferieby Cala d'Or på den sydlige østkyst af Mallorca, 250 m fra stranden.
Don Felipe er et kompleks med lejligheder fordelt i flere bygninger beliggende på 1,100 m2 med have på en fredelig gade, der ligger parallel med hovedgaden i Cala D'or, 500 m fra stranden og feriestedets centrum. Golfbanen Vall d'Or ligger 6 km herfra og lufthavnen ligger ca. 60 km fra komplekset. På hotellet findes udendørs pool, solterrasse og have. Lejlighederne er udstyret med opholdsområde /spiseplads med sovesofa, tekøkken med to el-plader, mini-køleskab og kaffe/te faciliteter, sikkerhedsboks, balkon eller terrasse og badeværelse med badekar/brusebad. ** Gæster på Don Felipe Apartments er også velkomne til at benytte faciliteterne på det nærliggende Hotel Cala Ferrera Adresse: C/ Ses Pations, 7, 07660 Cala D´or, Mallorca, Spain.
NB: Dette hotel er vurderet til kun 1 stjerne. Selv om billederne måske ser fine ud, husk at dette hotel holder lav standard.

Faciliteter

  • Swimmingpool
  • Pengeskab
  • Altan