Afbudsrejser Sydpå + Storbyferie

Hos Solfaktor.dk finder du alle de gode rejsetilbud, restpladser og afbudsrejser - både med destination sydpå og til store oplevelser på storbyferie. Prøv vores smarte søgemaskine, som altid finder de bedste deals på hoteller, ferieboliger og flybilletter fra alle de store portaler.

Findes der noget bedre end en spontan rejse ud i verden? En forlænget weekend i London, en uge på stranden ved Malaga, eller 10 dages benhård cykeltræning på Mallorca? Hos Solfaktor har vi det hele, og mere til. Og hvad siger du så til at kombinere de store oplevelser med de bedste deals på hotel-overnatninger, og flybilletter? Det er præcis hvad du finder hos Solfaktor: Alle afbudsrejser, restpladser og last minute deals fra de forskellige udbydere. Prøv selv magien: Indtast dine ønskede rejsedatoer i søgemaskinen og få de gode tilbud serveret hjemme i sofaen.

Destinationer på kort

Alle rejsemål

Hvad er restpladser?

I virkeligheden dækker begrebet 'afbudsrejser' og 'restpladser' over flere forskellige ting. Men grundlæggende så kommer både flyselskaber og hoteller ofte til at stå med ledige sæder eller værelser med få dage til afgang. Fælles for deres udfordring er, at når datoen er overskredet, så forsvinder værdien. Flyselskabet flyver med et tomt sæde, og hotellets værelse står tomt. Det er derfor bedre for dem at sælge den ledige kapacitet til en lav pris, i stedet for at lade det stå tomt.

Solfaktor er ikke et charterrejsebureau, så vi har ikke vores egne last minute-tilbud. I stedet går vi ud med vores teknologi og gennemsøger nettet for de bedste tilbud. Vores maskine sammensætter automatisk flybilletter og hoteller til en pakkerejse til den bedste pris, som du finder derude, og i tilgift bliver din afbudsrejse omfattet af rejsegaranti. Vi har desuden fri rejselængde, og du kan rejse når du vil fra både København, Aalborg, Aarhus, Billund og Hamburg lufthavn. Masser af fleksibilitet, lav pris og fuld sikkerhed for din rejse - sådan er Solfaktor.dk.

Afbudsrejser til storbyer - last minute

Lyst til et par dage væk fra hverdagen i en ikonisk storby? Hos Solfaktor har vi naturligvis alle de populære storbyer på programmet, og ligesom med alle de øvrige destinationer, kan du finde billige afbudsrejser til storbyer direkte i vores søgemaskine. Udnyt vores fleksible bookingmotor til at sammensætte en storbyferie i London, Berlin, New York, Budapest, Prag, Rom, Lissabon eller et hvilket som helst andet rejsemål. Vi tilbyder endda billeje eller transfer til/fra lufthavnen som en del af pakken.

>> Læs om restpladser og afbudsrejser til Malta her
>> Læs om restpladser og afbudsrejser til Tenerife her
>> Læs om restpladser og afbudsrejser til Gran Canaria her
>> Læs om restpladser og afbudsrejser til Italien her