Billige Charter-Rejser

Hos Solfaktor finder du billige rejser til dine favoritrejsemål i sydens sol - og resten af verden. Vi tilbyder rejser som er tilpasset dine behov med fri rejselængde og valgfri afrejsedato. Find den perfekte charterrejse eller byg din rejse selv her!

Hvad er mon bedre end en uge eller to med benene oppe, D-vitaminer galore og lækker mad på lokale strandrestauranter? Hos Solfaktor kan du få det hele opfyldt, og du kan rejse stort set lige derhen, hvor du vil, til små penge og med fuld rejsegaranti. Dette er den nye type af charterrejser hvor man ikke løber i flok mod det samme mål, men selv sammensætter charterrejsen til egne behov og ønsker.

Solfaktor er et online rejsebureau som sætter en ære i at finde de bedste priser på charterferie, og på storbyrejser til spændende rejsemål over hele verden. Hver dage laver vi tusindvis af søgninger hos flyselskaber, hoteller og andre rejsebureauer for at finde de billigste charterrejser til vores mange gæster i hele Norden. Som medlem af den norske Reisegarantifondet stiller vi dig præcist lige så tryg og sikker, som hvis du bestilte gennem en traditionel rejsearrangør - bare til en helt anden pris!

Hvad er en charterrejse?

Historisk har en charterrejse i dansk sammenhæng været en færdig pakkerejse sydpå med transport, indkvartering og typisk en guide til at hjælpe med at gøre rejsen så nem som mulig. Der har været faste afrejsedatoer - ofte om lørdagen - og fast rejselængde på 7 eller 14 dage, så man kom hjem igen om lørdagen. Men den moderne rejsende vil have mere fleksibilitet, og derfor er de 'nye' charterrejser tilpasset en tid, hvor vores gæster ønsker at kunne rejse i kortere eller længere tid, på specifikke datoer og med langt mere frihed til at gøre hvad man har lyst til, mens man opholder sig på rejsemålet.

Hvornår er charterrejser billigst?

Det store spørgsmål er altid hvornår mon man kan få de billigste charterrejser, men svaret er komplekst. Hos de traditionelle rejsebureauer er der løbende tilbud på Last minute afbudsrejser og restpladser, men ofte i meget begrænset omfang. Ønsker man at finde en billig charterrejse hvor man samtidig har god tid til at glæde sig til turen, så skal man bestille i god tid - gerne mindst 4 måneder i forvejen - hvor man ofte kan finde 'bestil tidligt'-rabatter på mange hoteller. Samtidig er det ofte her flybilletterne er billigst, mens flyselskaberne forsøger at få solgt en kritisk masse af sæder. Mht. afrejse, så finder man de billigste charterrejser udenfor den store rejseperiode, som ligger fra starten af juli til midten af august.