Billige weekendrejser for 2 - eller flere!

Hos Solfaktor finder du altid de bedste tilbud på billige weekendrejser til spændende destinationer i hele verden. Tag på en forlænget weekend med den - eller dem - du holder af, og oplev spændende storbyer, lækre strande og store seværdigheder  for små penge.

På en weekendrejse er det vigtigt at man bruge mindst mulig tid på selve rejsen. Derfor tilbyder Solfaktor afrejse fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg lufthavn, så du har flest mulige flyforbindelser at vælge imellem - og kortest mulig køretid til afgang. Alle de mest populære destinationer for weekendrejser kan nås med max. en mellemlanding og mange af dem har direkte forbindelser fra et par gange om ugen til mange gange om dagen.

De mest populære rejsemål for weekendrejser

Europæiske storbyer med gode, direkte flyforbindelser til Danmark, er de mest populære destinationer når det kommer til weekendrejser eller en forlænget weekend, hvor man vil have mest mulig tid på destinationen, og kortest mulig rejsetid. Blandt vores danske gæster er favoritterne:

  1. London
  2. Paris
  3. Rom
  4. Prag
  5. Berlin
  6. Barcelona
  7. Budapest
  8. Mallorca
  9. Lissabon
  10. New York

Sådan booker du et weekendrejse-tilbud med Solfaktor

Vores søgemaskine finder hver dag de bedste priser på flybilletter og hoteller. Vi søger blandt alle flyselskaber - også lavprisfly - og alle de største hoteludbydere, for at finde den bedste kombination af tranport og ophold til dig. Når du booker hotel og fly samlet hos os, bliver din rejse til en pakkerejse, hvilket har en række fordele for dig - herunder især rejsegarantien, som giver den størst mulige tryghed for dig og dine rejsefæller.

Indtast rejsemål, afgangslufthavn, ønskede datoer og antal rejsende og stryk "Søg" - så er du allerede i gang. Du kan desuden filtrere på en række forskellige emner, fx. hoteltypen, antal stjerner og meget andet.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie!