Rejser til Mamaia

Den lavvandede strand ved Mamaia har lyst blødt sand og stranden strækker sig kilometer efter kilometer. Mamaia ligger unikt placeret med hav og strand på den ene side og Mamaiasøen på den anden. Langs strandpromenaden finder man et stort udvalg af restauranter, caféer og barer. Byen er et udmærket valg for børnefamilier, der ønsker en afslappende ferie med strand og sol.

Mamaia er Sortehavets mest udviklede ferieby.

Efter et stort renoveringsarbejde, som startede i 2001, er Mamaia blevet Rumæniens største rejsedestination. Her er alle minder efter kommunisttiden fjernet og malet over. Alt er fokuseret på at give turister den bedste mulighed for en afslappende ferie med badestrand.

Mamaia ligger ganske unikt med Sortehavet og stranden på den ene siden og Mamaiasøen på den anden siden. Stranden strækker sig flere kilometer og er lavvandet med fint lyst sand.

Langs strandpromenaden finder du et enormt udvalg af udesteder, restauranter, caféer og barer. Får man lyst til at opleve mere af Rumænien ligger storbyen Constanta som nærmeste nabo.

Rejser til Rumænien

Læs mere om Rumænien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Rumænien her

Hoteller i Mamaia