Rejser til Moskva

Moskva har været Ruslands hovedstad siden 1918 og idag er dens indbyggertal 12 millioner mennesker. Man bør tage til den røde plads og herfra gå på opdagelse i den fantastiske storby, hvor arkitekturen vidner om fordums storhed. Man bør unde sig selv at opleve byens metro, der er kendt for sin fantastiske udsmykning og sin punktlighed. Og når man bevæger sig rundt bør man opleve Vasilijkatedralen, Kreml og Lenins mousoleum. I byens shoppingområde ligger varehusene GUM og TSUM lige ved siden af hinanden og tæt ved restauranter og caféer. Når man har været omkring i byen er det oplagt at puste ud i Gorkij park.

Storbyferie i mangfoldighedens Moskva

Byen har været hovedstad i Rusland siden 1918 og har i dag et indbyggertal på omkring 12 millioner mennesker.

Byens i centrum er Den Røde Plads, og her fra går brede gader ud i alle retninger. Historie og fordums storhed kan sees i et utal af flotte bygninger og museer i byen. Nogen af dem som man bør besøge er Vasilijkatedralen, Lenins mausoleum, Kreml og sidst, men ikke mindst, Bolsjojteateret.

En anden seværdighed i Moskva er den pulserende Metro. Moskva har et undergrundsnetværk, der er verdenskendt for, blandt andet, sin punktlighed. Alle stationerne har en unik arkitektur. Stationerne er kendt for en rig udsmykning med både revolutionære- og nationale motiver, mosaik og marmorfliser, statuer og pragtfulde lysekroner.

Moskva har en række internationalt kendte restauranter og caféer. I centrum ligger de kendte varehusene GUM og TSUM lige i nærheden af hinanden. De har begge et rigt udvalg af butikker. Både Gorkij park og gågaden Bulvar er fine rekreationsområder efter en hektisk sightseeing og shoppingdag.

Rejser til Rusland

Læs mere om Rusland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Rusland her

Hoteller i Moskva