Rejser til Praslin

Praslin er Seychellernes næststørste ø. Praslin er relativt urørt, med store frodige skove og dusinvis af kridthvide strande og her ligger omkring 35 hoteller. Mange hoteller udlåner cykler, som er en fin måde at opdage øen på. Her på øen kan man opleve fascinerende dyreliv og besøge det frodige naturreservat Vallee de Mai.

Nationalparker, gode hoteller og mange af Seychellernes supereksotiske strande.

Praslin er den næst største ø på Seychellerne og en meget populær destination blandt turister. Mange gode og prisfornuftige hoteller ligger på øen og de fleste lige ned til skønne strande. Faktisk findes der et stort antal særdeles gode strande på Praslin. Anse Lazio er nok den mest kendte, men Anse Volbert og Grand Anse er to andre helt eminente strande.

Det smukke reservat Vallee de Mai er spændende at besøge og her kan man se de mange farverige papegøjer og fugle, smukke blomster og gigantiske palmer. Denne frodig park er på UNESCO’s verdensarvliste.

Fra Praslin sejler bådene over til La Digue og Mahe. Desuden er der Praslin Island Airport, der har omkring 20 flyvninger hver dag til Mahe. Dette gør at Praslin er det perfekte udgangspunkt for at opleve alle de 3 største øer på Seychellerne.

Rejser til Seychellerne

Læs mere om Seychellerne og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Seychellerne her

Hoteller i Praslin