Rejser til Benalmadena

Benalmadena ligger på den sydlige del af Costa del Sol i Spanien. Her venter dig sol, strand og masser af aktiviteter for hele familien. Bestil en billig rejse til Benalmadena med Solfaktor!

Benalmadena som rejsemål

Benalmadena er en by i regionen Andalusien i det sydlige Spanien. Byen ligger cirka 12 kilometer vest for storbyen Malaga og mellem Torremolinos og Fuengirola. Her er du virkelig i hjertet af Costa del Sol . Det er en populær ferieby, som tiltrækker børnefamilier, par og unge voksne i sommermånederne. Her kan du nyde smukke strande, en flot marina og masser af forlystelser.

Attraktioner og aktiviteter i Benalmadena

Benalmadena har attraktioner og aktiviteter for alle. Byens strande er gode; her kan du nyde din ferie på lange, smukke sandstrande som Malapesquera Beach og Santa Ana Beach, hvor du kan slikke sol, børnene kan soppe i vandkanten og her er også forskellige vandsportsaktiviteter. Tip: tag svævebanen op til Benalmadena-bjerget for at få en fantastisk panoramaudsigt over kystlinjen og bjergene!

Benalmadena Marina, også kendt som Puerto Marina, er stedet hvor du finder eksklusive yachter, butikker, restauranter og barer. Vil du spille golf? Der er flere golfbaner i topklasse i nærheden af byen. En af de mest populære attraktioner i området er Tivoli World, en forlystelsespark med forlystelser og underholdning for hele familien. Det er også populært at besøge Selwo Marina, som byder på delfinshows og eksotiske dyr, og der er også Mariposario (sommerfugleparken), hvor du kan se smukke sommerfugle. Benalmadena har også det største buddhistiske tempelkompleks i Europa, Benalmadena Stupa, som indbyder til ro og stilhed. Det er 33 meter højt.

Ting og byer du kan opleve i området ved Benalmadena

I denne del af det sydlige Spanien, er der masser af ting og spændende byer at opleve. Tag f.eks til Estepona, en by som virkelig dufter af Andalusien og lokal charme. Denne kystby har holdt fast i sin oprindelige atmosfære, et dejligt sted at bare tage det hele ind og nyde af noget koldt at drikke og noget lækkert at spise. I byens brostensbelagte gader kan du vælge mellem mange gode caféer og tapasbarer. Glem ikke din tegnebog på hotellet, før du tager til Estepona. Du vil blive fristet til at bruge nogle penge her - her er spændende shopping.

Hvis du går efter kombinationen af shopping og golf, er Marbella det perfekte valg. Her finder du både shopping og golf i verdensklasse. Shoppingcentre som La Cañada har butikker som Lacoste, Bershka og Zara - bare for at nævne nogle muligheder. Her er både de luksuriøse og de mere almindeligt kendte mærker og kædebutikker. Har du lyst til at spille et par runder golf? Her er gode golfbaner som La Quinta Golf & Country Club og Marbella Golf & Country Club.

Hvis du er på udkig efter lidt underholdning og forlystelser, må du gerne stoppe op i Fuengirola, hvor der er god stemning i gadebilledet. På byens middelalderlige/mauriske slot, Sohail, kan du opleve alt fra koncerter til festivaler samt et middelaldermarked i sommermånederne. Vi anbefaler også at bruge en dag i Biopark Fuengirola, en zoologisk have med et spændende junglemiljø og dyr fra både Asien og Afrika.

Det er også værd at tage en afslappet dag og slentre langs Benalmadenas kystpromenade. Promenaden strækker sig fra Benalmadena helt over til Torremolinos, så man nemt kan bevæge sig mellem de to feriebyer. Du finder masser af gode restauranter og hyggelige barer, når du går langs promenaden. Turen tager lidt over en time - med mindre du holder pause undervejs.

>> Læs mere om din rejse til Malaga her

>> Læs mere om din rejse til Andalusien her

>> Læs mere om din rejse til Spanien her

Hvornår skal man rejse til Benalmadena?

Sommeren betyder højsæson i Benalmadena. I denne periode fra sidst i maj til starten af september kan du nyde høje temperaturer og forhold, der er perfekte til strandaktiviteter, lune aftener og vandsport om dagen. Benalmadenas strande anses for at være nogle af de reneste i hele området og vil være perfekte til en børnevenlig sommerferie. Temperaturerne er stadig meget behagelige i foråret og efteråret, hvilket gør det til et godt tidspunkt at besøge byen på.

I disse perioder undgår du også de største menneskemængder og tempoet er lavere. Vinteren er den køligste periode i Benalmadena, men selv om vandet er koldt, er vejret ofte mildt. Denne periode er et godt tidspunkt for at nyde den fredelige atmosfære uden de store turistmængder. Perfekt for udflugter og tid sammen med familien - og tid til hygge sammen.

Mad, drikke og forlystelser i Benalmadena

Benalmadena byder på gode madoplevelser, med masser af muligheder for at opdage den lokale madkultur. Her kan du finde spisesteder, der serverer traditionelle spanske retter, og restauranter, hvor du kan bestille internationale retter. Restauranterne langs stranden byder på lækker fisk og skaldyr  - og friske regionale delikatesser, og du kan nyde dit måltid med en fantastisk havudsigt.

Nattelivet i Benalmadena er godt. Det er som mest aktivt hovedsageligt omkring Puerto Marina. Her finder du restauranter, barer, natklubber og forlystelsessteder, der holder dig i gang til langt ud på natten. Hvis nattelivet er en vigtig del af din ferie, ligger Fuengirola og Torremolinos tæt på. Begge steder har det hele, for en lang nat med dans, drinks og rytmer.

Fly til og hoteller i Benalmadena

Det er nemt at komme til Benalmadena fra Danmark. Der er direkte fly fra både Aalborg, Billund og Kastrup i princip hver dag hele året til den største lufthavn på Costa del Sol, Malaga Lufthavn (AGP), og flyveturen tager ca. 3 timer og 45 minutter fra f.eks Kastrup. Benalmadena ligger ret tæt på lufthavnen, og den nemmeste måde at komme hertil på er med taxa. Du kan også tage et tog, der kører langs hele Costa del Sol-kysten, og rejsen fra Malaga Lufthavn til Benalmadena tager kun en halv time. Der er desuden hyppige busforbindelser fra lufthavnen til Benalmadena. Hvis du vil have mere fleksibilitet til at udforske andre områder af Costa del Sol og Andalusien, kan du overveje at leje en bil. Anbefales!

Der er flere gode indkvarteringsmuligheder i Benalmadena, der passer til enhver smag. Her finder du store all inclusive-hoteller, hyggelige boutiquehoteller og charmerende ferielejligheder og feriehuse. Du vælger selv, om du vil booke fly og hotel separat eller booke en pakkerejse med fly, hotel og evt. billeje inkluderet. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til Benalmadena og Spanien!Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Benalmadena

Populære hoteller i Benalmadena

Spanien, Andalusien, Benalmadena
8,0
Meget godt
3815 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Andalusien, Benalmadena
9,1
Fabelagtigt
2477 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Andalusien, Benalmadena
7,4
Godt
56 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i Benalmadena?

8,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 34 anmeldelser