Rejser til Fuengirola

Rejs til den skønne ferieby Fuengirola på Costa del Sol. Byen venter på dig med smukke strande, gode restauranter, masser af aktivitetsmuligheder og en superhyggelig strandpromenade. Fuengirola fungerer både for par, vennegrupper og familier. Book en billig ferie til Fuengirola med Solfaktor!

Fuengirola som rejsemål

Fuengirola ligger cirka 35 kilometer sydvest for Costa del Sols hovedstad Malaga, og er en ferieby på Spaniens solrige sydlige kyststrækning ud til Middelhavet. Denne by i regionen Andalusien er kendt for sine smukke strande og byens store udvalg af barer og restauranter. Her kan du både nyde en afslappet ferie med sol og strand i rolige omgivelser - eller strandliv med mere gang i den. Fuengirola er lidt mindre end Torremolinos og har en venlig og afslappet atmosfære. Fuengirola som destination fungerer både for en flok venner, for par og for familier og tilbyder afslapning, oplevelser og aktiviteter for alle aldre.

Strande i Fuengirola

Når du rejser til Fuengirola, kan du nyde de lange strande, hvor du kan slikke sol og tage en dejlig svømmetur i det lune vand. Den største og mest populære strand er Playa de Fuengirola. Her finder du alle de faciliteter, du kan ønske dig. Her er vandsportsaktiviteter og flere barer og restauranter. Stranden Playa de los Boliches ligger nord for Playa de Fuengirola. Det er en lidt mere familievenlig strand med masser af plads og gode faciliteter. Her finder du også en række restauranter og forskellige udbydere af vandsport. Hvis du vil have en lidt mindre og mere fredelig strand, er Playa de Carvajal et godt alternativ. Her kan du nyde en skøn dag i solen i lidt roligere omgivelser. Fuengirola er meget børnevenlig generelt, og er et perfekt valg til en sommerferie med børnene på Costa del Sol.

Attraktioner, aktiviteter og shopping i Fuengirola

En ferie i Fuengirola kan have mange spændende aktiviteter og attraktioner. Hvis du rejser med børn, er et populært udflugtsmål Bio Parc Fuengirola, som er en zoologisk have. Den adskiller sig lidt fra andre zoologiske haver med sin naturlige tilgang til tingene. Her kan du se dyr, der lever i deres naturlige habitat, hvilket giver dig fornemmelsen af at gå rundt i en (næsten) rigtig jungle.

Fuengirola byder også på smuk natur og landskaber, der er som lavet til gode vandreture og gåture. Der er flere vandrestier og naturreservater i området, og bjergkæden Sierra de Mijas, som ligger tæt på, er et populært område på Costa del Sol.

Det er oplagt at slentre langs strandpromenaden Paseo Marítimo, hvor der er butikker, caféer og restauranter. Byens historiske centrum ligger omkring Sohail-slottet. Det er en maurisk (fra den arabiske periode i Andalusien)  borg fra 1100-tallet som er en del af Andalusiens og Spaniens islamske historie. Fra toppen er der et udkigspunkt, hvorfra du kan nyde udsigten over byen Fuengirola. Der er også mulighed for at komme med på forskellige bådture fra havnen.

Fuengirola byder på virkelig gode shoppingmuligheder. Her finder du store indkøbscentre som Miramar, men også shoppinggader og en del mindre markedspladser. Hver lørdag og tirsdag er der et stort marked i byen, hvor man kan købe alt fra frugt og grønt til tøj og souvenirs.

Hvornår skal man rejse til Fuengirola?

Klimaet i Fuengirola er typisk for Middelhavets kystområder. Her er varme somre og milde vintre. Højsæsonen for turister er fra juni til september. Det er den varmeste tid på året, og du kan forvente, at temperaturen kryber over de 30 grader midt på sommeren. Hvis du vil undgå denne periode med flest turister, er april/maj og oktober gode alternativer. Eller tag på påskeferie hertil - her kan du nyde varme dage med temperaturer på over 20 grader om dagen i rolige omgivelser. Som mange andre steder i Spanien er det også muligt at rejse til Fuengirola om vinteren. Det betyder færre besøgende og lavere priser, men også langt køligere temperaturer. Gennemsnitstemperaturen i vintermånederne er omkring 12-13 grader om dagen.

Udflugter og oplevelser i og ved Fuengirola

Når du rejser til Fuengirola, er det en god idé at besøge andre steder i regionen. Estepona er en dejlig kystby som stadig har den traditionelle andalusiske landsbykarakter og charme. Det ideelle sted at hvile og slappe af. I byens stejle brostensbelagte gader finder du smukke gadecaféer og tapasbarer, der serverer lækre spanske delikatesser. Estepona har god shopping. Du vil blive fristet til at bruge nogle penge i løbet af din ferie i de ekstraordinære butikker i denne maleriske by.

Hvis du elsker kombinationen af shopping og golf, skal du tage til Marbella. Her finder du shopping og golf i verdensklasse. Shoppingcentre som La Cañada Shopping Centre frister med mange butikker. Hvis du har lyst til at spille et par runder golf, finder du gode golfbaner som La Quinta Golf & Country Club og Marbella Golf & Country Club i Marbella.

Benalmadenas kystpromenade er også en mulighed. Byens kystpromenade kan en hel del. Promenaden strækker sig fra Benalmadena til Torremolinos, så du nemt kan bevæge sig mellem de to feriebyer. Du finder masser af gode restauranter og livlige barer, når du går langs promenaden.

>> Læs mere om at rejse til Spanien her

>> Læs mere om din rejse til Andalusien her

>> Læs mere om din rejse til Sotogrande her

Mad, drikke og natteliv i Fuengirola

Du finder et enormt udvalg af både lokale og internationale smagsoplevelser i Fuengirola. Andalusien er fødestedet for tapas, så byen er fuld af tapasbarer, der serverer klassiske spanske tapas. På grund af sin beliggenhed ved Middelhavet er byen kendt for sine gode fisk og skaldyr, og du kan nyde grillet fisk, sardiner og paella på mange restauranter i byen. Hvis du vil afslutte dit måltid med noget sødt, er churros et meget godt valg.

Hvis du vil svinge dig ud i natten, er Fuengirola et godt sted at gøre netop det. Byen byder på et god natteliv med mange barer og natklubber. Nogle af dem kan findes langs strandpromenaden Paseo Marítimo eller i bargaden Calle Moncay.

Fly til og hoteller i Fuengirola

Det er nemt at komme til Fuengirola fra Danmark. Den nærmeste lufthavn er Malaga International Airport, og flyveturen fra f.eks Kastrup er 3 timer og 45 minutter. Der er flere muligheder for at rejse fra Malaga lufthavn til Fuengirola. Du kan nemt tage toget, da togstationen ligger lige uden for Terminal 3. Rejsen tager ca. 40 minutter. Bussen er også en god mulighed, og rejsen tager omkring 45 minutter afhængigt af trafikken.

Hvis du vil have mere fleksibilitet, er billeje når du rejser til Andalusien. Det giver dig mulighed for at opleve områderne omkring Fuengirola og Costa del Sol i dit eget tempo. Køreturen fra Malaga lufthavn til Fuengirola tager ca. 25 minutter. Du kan vælge at booke fly og hotel separat eller en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet.

Du finder en bred vifte af indkvarteringsmuligheder, når du rejser til Fuengirola. Du kan finde noget for enhver smag. Med alt fra små boutiquehoteller til store all-inclusive resorts. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til Fuengirola og Spanien!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Fuengirola

Populære hoteller i Fuengirola

Spanien, Andalusien, Fuengirola
9,1
Fabelagtigt
1396 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Andalusien, Fuengirola
8,9
Meget godt
3196 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Andalusien, Fuengirola
7,7
Godt
4393 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Fuengirola?

8,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 56 anmeldelser