Pension Ama Bilbao

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,0
Fabelagtigt
1524 anmeldelser

Pension Ama Bilbao byder på 15 unikke værelser med kvalitetsfaciliteter og en smuk indretning. Men beliggenheden er uden tvivl den største fordel ved Pension Ama Bilbao, i hjertet af Bilbaos gamle bydel, Casco Viejo. Her bor du på en af bydelens små, hyggelige gader med et væld af historiske seværdigheder lige uden for døren. Du kan også nemt gå til områdets restauranter, barer, caféer og butikker, og den gamle katedral Donejakue ligger lige rundt om hjørnet blot 100 meter fra hotellet. 

Vil du opleve det ægte og autentiske Bilbao, og få en indsigt i byens historie, så skal du bo i Casco Viejo, byens gamle middelalderbydel, på din ferie. Og her finder du næppe en mere central beliggenhed i bydelen, end Pension Ama Bilbao. Lige i smørhullet mellem restauranter, butikker om områdets historiske seværdigheder, har du alt inden for få minutter til fods, og du kan ligeledes nemt gå ind til den centrale bydel Abando. Hotellet byder på 15 unikke og smukt indrettede værelser, hvoraf ikke to er ens, og du har gode faciliteter til rådighed, der giver de bedste forudsætninger for et behageligt ophold.

I hjertet af det historiske Bilbao

Du får som sagt det bedste udgangspunkt for at opleve byens historie helt tæt på. Casco Viejo byder på smalle, brostensbelagte gader med smukke, gamle bygninger, og rundt om hvert gadehjørne finder du små butikker, restauranter, caféer og barer, der oser af atmosfære ligesom resten af bydelen. Du kan med fordel starte med et besøg til den gamle katedral fra det 14. århundrede, knap 100 meter bort. På vej derhen kommer ud forbi den smukke, gamle fontæne Txakurraren Iturria, der blot er et af bydelens mange historiske vartegn. Og bydelen byder på mange flere historiske bygninger. Gå omkring 100 meter videre vestpå, og du kommer til endnu et vartegn, nemlig Palacio Yohn o Edificio, der er endnu en af bydelens smukke, gamle bygninger. En anden oplagt måde at komme nærmere byens historie, er ved et besøg på et eller flere af byens museer. 

Oplev områdets restauranter og barer

Pension Ama Bilbao har ikke nogen restaurant og serverer heller ikke morgenmad. Men fortvivl ikke, for lige rundt om hjørnet finder du mange forskellige caféer og barer, hvor du kan nyde din morgenmad tæt på lokallivet i den historiske atmosfære - den bedste måde at starte dagen på. Hotellets imødekommende personale står også klar til at give dig anbefalinger af restauranter og spisesteder rundt om i byen. For når det er tid til frokost og aftensmad, finder du ligeledes et bredt udvalg med alt fra restauranter med internationale retter til spisesteder med lokale og regionale retter. Slut en oplevelsesrig dag af med en drink på en af de nærliggende barer i godt selskab, eller nyd noget koldt at drikke medbragt tilbage på værelset.

Derfor skal du vælge Pension Ama Bilbao

 • Du vil bo i hjertet af Bilbaos gamle, middelalderlige bydel
 • Du vil  bo på et lille hotel med blot 15 unikke værelser
 • Du vil bo tæt på historiske bygninger, vartegn og museer
 • Du vil bo på smukt indrettede værelser med moderne faciliteter
 • Du vil bo tæt på restauranter, barer, caféer og butikker
 • Du vil bo på et hotel med charme og atmosfære

Godt at vide om Pension Ama Bilbao

Du kan bestille transport til og fra lufthavnen og hotellet ved bestilling af rejsen. Wi-Fi er gratis og tilgængeligt på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Receptionen er åben 10.00-20.00. Venligst kontakt hotellet i god tid og meddel forventet ankomsttidspunkt. Ved ankomst efter kl. 20.00 kontakt hotellet for check-in instruktioner. Det er ikke muligt at parkere på stedet. Der er ingen restaurant på stedet, men i området findes et bredt udvalg af spisesteder til både morgenmad, frokost og aftensmad.

Derfor skal du vælge Pension Ama Bilbao

 • Nærmeste lufthavn: 11 km
 • Afstand til centrum: ca. 1 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • I by eller landsby

Kort og afstande

 • Afstand til centrum: ca. 1 km
 • Gondolbroen Vizcaya: ca. 19 km
 • Bilbao Lufthavn: ca. 11 km (20m)
 • Santander Lufthavn: ca. 102 km (1h 20m)
 • San Sebastian Lufthavn: ca. 116 km (1h 30m)

Pension Ama Bilbao byder på 15 værelser, der alle er individuelt indrettet i en moderne og elegant stil. Alle er udstyret med aircondition, klimaanlæg, lydisolering, minikøleskab, Smart LED TV, Nespresso-kaffemaskine og gratis Wi-Fi. Badeværelserne er udstyret med toilet, bruser og/eller badekar, professionel hårtørrer og toiletartikler. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Pension Ama Bilbao. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Loteria 3
48005 Bilbao

Koordinater

Latitude: 43.2579
Longitude: -2.9237

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere