Rejser til Calella

Tag familien med på sol- og strandferie til Calella i Spanien, hvor I kan slappe af på dejlige strande og opleve spændende aktiviteter. Book en billig ferie til Calella med Solfaktor!

Calella som rejsemål

Calella er en yderst populær ferieby på Costa Bravas kyst. Her er vi i regionen Catalonien i Spaniens nordøstlige hjørne. Byen ligger kun ca. 55 kilometer fra Barcelona, som også er den nærmeste lufthavn. Calella tiltrækker både par og venner samt børnefamilier. Her kan du nyde de herlige strande  - og der er  aktiviteter for enhver smag.

Attraktioner og aktiviteter i Calella

Calella er kendt for sit afslappende liv på stranden ved Costa Brava. Den mest populære strand her, er den 3 kilometer lange Playa de Calella med gyldent sand og klart vand, der indbyder til at slikke sol, svømme og bare hygge langs vandkanten. Her finder du moderne faciliteter som liggestole og parasoller  - og ikke mindst vandsportsaktiviteter som jetski, paddle boarding, snorkling og dykning. Bystranden Platja Gran de Calella ligger i centrum af byen, og her er også en hyggelig promenade med restauranter og caféer.

Hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, når du besøger Catalonien og denne del af Spanien, er det godt at vide, at du finder masser af vandre- og mountainbikestier i de omkringliggende områder ved Calella. Der er også gode golfbaner og muligheder for at spille tennis og sejle i kano. Calella byder også på historiske attraktioner som Calellas Fyrtårn og Església de Santa Maria, en kirke fra 1700-tallet.

Hvis du rejser med børn, er Golden Taurus Aquapark Resort et populært vandland med vandrutsjebaner, pools og  med sjove timer for hele familien. Turen tager 10 minutter i bil fra centrum af byen og ligger i landsbyen Pineda De Mar.

Det er også hyggeligt at tage til Girona, hvis du kan lide kultur og historie. Girona er en by lidt mere inde i landet, som byder på historiske attraktioner og en charmerende bymidte. Der går lokalbus fra Calella til Girona.

Hvornår skal man rejse til Calella?

Fra juni til august er det højsæson i Calella, ligesom på de fleste andre steder langs Costa Brava-kysten. I denne periode er det varmt - endda meget varmt - og strandene er travle. I denne perioder er her mange turister. Hvis du vil undgå menneskemængderne, er det godt at vide, at det milde klima i Spanien starter allerede om foråret og varer indtil efteråret. Det betyder, at du kan nyde behagelige temperaturer og kan lave udendørs aktiviteter også i disse perioder. Lavsæsonen på Costa Brava er om vinteren. Temperaturerne er lavere  og der vil være en del regn - men netop her du kan få gode tilbud på fly og hoteller, og opleve regionen i en mere rolig atmosfære.

Mad, drikke og natteliv i Calella

Calella byder på madoplevelser, der afspejler den typiske spanske madkultur. Byen har et stort udvalg af restauranter og spisesteder, der serverer både internationale retter og autentiske catalanske specialiteter. Du kan smage typiske spanske retter som paella og tapas og der er lokale smagsoplevelser som god olivenolie, lokale oste og skinker. Prøv lækre desserter som "crema catalana", en catalansk dessert, der minder om crème brûlée. Mange af restauranterne i Calella har en afslappet og familievenlig atmosfære, og du kan ofte nyde dit måltid ved stranden med udsigt over Middelhavet.

Calellas natteliv byder på noget for alle, og især i sommersæsonen har byen et hektisk natteliv. Byen har et godt udvalg af barer, natklubber og diskoteker, der passer til forskellige aldersgrupper og musikgenrer - fra pop til techno til flamenco. Om du vil feste hele natten, kan du også gøre det her.

Fly til og hoteller i Calella

Den nærmeste lufthavn for at komme til  Calella på Costa Brava er Barcelona El Prat Lufthavn (BCN). Der er direkte fly fra Kastrup. Fra Billund og Aalborg skal du skifte fly undervejs. Flyrejsen tager 3 timer fra Kastrup.

Der er en direkte togforbindelse fra lufthavnen i Barcelona til Calella, hvilket gør toget til den mest effektive måde at rejse hertil på fra lufthavnen. Der er også busforbindelser fra lufthavnen til Calella, men denne måde at rejse på kan tage lidt længere tid. Hvis du vil tage en taxa, kan du finde den uden for ankomsthallen, og turen tager cirka en time. Hvis du vil udforske mere af Catalonien på egen hånd, når du besøger Calella, er billeje en oplagt mulighed.

I Calella finder du flere indkvarteringsmuligheder, der passer til enhver smag. Du kan vælge mellem all-inclusive-hoteller, små hoteller og charmerende boutique-hoteller. Du kan vælge, om du vil booke fly og hotel separat, eller om du vil booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. Uanset hvad du foretrækker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til Calella og Spanien!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Calella

Populære hoteller i Calella

Spanien, Catalonien, Calella
8,6
Meget godt
1577 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 42 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Catalonien, Calella
8,6
Meget godt
1457 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Catalonien, Calella
8,7
Meget godt
3017 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 42 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Calella?

8,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 22 anmeldelser