Rejser til Costa de Almería

Andalusiens Costa de Almería nyder ikke helt samme berømmelse som Costa del Sol, der ligger længere mod vest. Den smukke kyststrækning omkring havnebyen Almeria byder ellers også på skønne lange badestrande ved det azurblå Middelhav.

Sammenlignet med den berømte kyststrækning syd for Malaga, har du på en rejse til Costa de Almería desuden bedre muligheder for at finde lange stræk af uberørte kyst og strand. Her kan du både vælge at bo tæt ved det rige restaurant- og butiksliv i områdets største ferieby Roquetas de Mar eller slå dig ned i en af de mindre kystlandsbyer, der ligger ved små, fredelige badevige.

Badeferie krydret med spændende sightseeing

Rejser du til Costa de Almería, har du altså alt, hvad du behøver får at nyde en afslappende ferie med masser af sol og strand. Her er dog også meget andet, du kan bruge ferien på. Andalusien er kendt for sine mange kulturelle og historiske seværdigheder. Ikke mindst fordi du her stadig kan finde mange spor af den arabiske indflydelse på regionen.

Gå du på opdagelse i den gamle del af Almeria, vil du se mange eksempler på sammensmeltningen af spansk og arabisk arkitektur, som regionen er så kendt for. Start for eksempel med at udforske området omkring Plaza Manuel Pérez Garcia, der er utroligt charmerende med elegante bygninger og et væld af caféer.

Du kan naturligvis næsten heller ikke rejse til Costa de Almería uden at besøge den imponerende fæstning Alcazaba, der troner oppe over Almeria centrum. I størrelse overgås den kun af Alhambra i Granada. Den blev ligeledes opført af maurerne og siden til dels ombygget, da de kristne havde tilbageerobret området. Husk at nyde den fantastiske udsigt fra borgmuren.

Alsidige oplevelser

Vil du udnytte rejsen til Costa de Almería til at udforske flere af Andalusiens seværdigheder, er netop Alhambra i Granada et oplagt mål for en dagsudflugt. Er du mere til natur end kultur, er den nærliggende Sierra Nevada Nationalpark et andet spændende udflugtsmål. Endnu tættere på kysten ligger desuden mindre naturreservater, der inkluderer fine badestrande med krystalklart vand. Lejer du en bil, er der desuden talrige små hvidkalkede landsbyer at besøge få kilometer fra kysten.

En vigtig del af enhver rejse til Spanien er de kulinariske oplevelser, og Costa de Almería er ingen undtagelse. Selvom her i sagens natur er en del restauranter med internationale favoritter på menuen, kan du også sagtens finde steder, hvor middelhavskøkkenets traditioner holdes i hævd. Glæd dig også til tapasbarernes små lækkerier.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Costa de Almería

Populære hoteller i Costa de Almería

Spanien, Andalusien, Roquetas de Mar
8,7
Meget godt
945 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 207 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Andalusien, Roquetas de Mar
8,8
Meget godt
774 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 203 km
  • Nærmeste strand: ca. 650 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Andalusien, Roquetas de Mar
8,7
Meget godt
3535 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 207 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)