Rejser til Costa Dorada

De guldfarvede strande strækker sig, næsten uden afbrydelser, fra Barcelona og ca. 240 km sydpå. Her finder man flere populære feriesteder, bl.a. Salou, Cambrils og Sitges. På Costa Dorada kysten er det let at komme frem mellem de forskellige steder med tog eller bus. Vil man have en aktiv ferie, er der golf, ridning og mange vandsportsaktiviteter at vælge imellem de fleste steder på kysten.

Costa Dorada har en kystlinje på 22o km, som næsten udelukkende har gyldent sand

Ferieparadiset strækker sig fra Barcelona i nord til det frugtbare delta og floden Ebro i syd.

Costa Dorada har været et trækplaster for turister i flere årtier og folk her ved hvordan de skal tage imod feriegæster på en venlig måde. Spanierne har også taget god vare på deres historiske arv, og flere af seværdighederne står på UNESCOs verdensarvsliste.

Området har 10 regioner med 183 kommuner. I indlandet ligger store bjergkæder som værn, der beskytter det frugtbare landbrugsområdet mod den kolde nordenvind. Her dyrkes blandt andet vindruer og oliven til olieproduktion side om side med hasselnødder og mandel-produktion.

Ude ved kysten er der flere små og store maleriske byer og førsteklasses feriesteder som populære SalouCambrils og Sitges. Her finder du et afslappende strandliv og et varmt klima som vil passe for alle i familien.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Costa Dorada