Rejser til Corralejo

Feriebyen Corralejo på Fuerteventura er et paradis for sol, strand og bad. Byen er omgivet af imponerende sandklitter og storslået natur - og her er ikke mindst attraktioner og aktiviteter for hele familien. Book en billig ferie til Corralejo med Solfaktor!

Corralejo som rejsemål

Corralejo ligger helt oppe i nord på øen Fuerteventura i den kanariske øgruppe. Denne herlige by ved kysten er et populært rejsemål hele året. En rejse til Corralejo er for dig, som vil have adgang til aktive dage på stranden, masser af vandsportsmuligheder, flot natur, masser af frisk luft - og et hyggeligt havneområde med et godt natteliv. Corralejo fungerer både for børnefamilier, par og vennegrupper.

>> Læs mere om din ferie til Playa de Esquinzo her

>> Læs mere om din rejse til Las Playitas her

>> Læs mere om at holde ferie i Cotillo her

Attraktioner og aktiviteter i Corralejo

Corralejo har en bred vifte af attraktioner og muligheder. Byen er nok mest kendt for sine fantastiske strande og sine gode strandfaciliteter. Grandes Playas er den mest kendte strand - den strækker sig over et meget stort område med blødt, lækkert sand ned til havet. Corralejo er også et lille eldorado for vandsport. De stabile vindforhold gør området perfekt til windsurfing og kiting, og det klare vand er perfekt til dykning og snorkling. Du finder flere lokale dykkercentre, der tilbyder kurser for både begyndere og øvede.

En af hovedattraktionerne ved Corralejo er et besøg i Corralejo Natural Park. Det er et unikt naturområde, som består af imponerende sandklitter og et tørt ørkenlandskab. Området er ideelt til både vandreture og mountainbiking - og det er stort, nogenlunde 2/3 af Bornholm!

Lige ud for Corralejos kyst ligger den smukke ø Lobos. Tag måske en bådtur ud til øen og udforsk den smukke natur, vandre langs stierne og nyd de lokale strande, måske sammen med en kurv med noget godt at spise og drikke? Din ferie bør omfatte et besøg i den gamle bydel i Corralejo med de brostensbelagte gader, lokale butikker og kunstgallerier. 

For dig der er på udkig efter en aktiv ferie, er et besøg i Jandia og Parque Natural de Jandía absolut rejsen værd. Det er et enestående naturreservat, med gode vandrestier og muligheder for at opdage øens unikke flora og fauna.

Kiting og windsurfing

Fuerteventura er kendt som et af de bedste steder i hele Europa til kiting og windsurfing, og Corralejo er blandt de bedste steder på øen! Flag Beach lige uden for Corralejo har fantastiske forhold og her er også et udlejnings- og træningscenter. Men: der er mange andre steder på Fuerteventura, som kan anbefales til windsurfing og kiting. Det er næsten et spørgsmål om at vælge og vrage, spørg måske de lokale, om hvordan vinden blæser bedst i dag. Og kør derhen.

Hvis du vil finde en strand med spektakulær natur, som du kan nyde, mens du kiter, kan du ikke undgå El Cotillo Beach. Stranden ligger i Cotillo, på den nordøstlige del af øen. Det er værd at bemærke, at du her kan støde på stærke og aggressive bølger, så du skal ikke være nybegynder. Stranden Playa de Esquinzo ligger på samme side af øen. Det er også et populært sted at kite og windsurfe, og også her skal man være lidt mere erfaren. På Costa Calma finder du masser af aktiviteter for hele familien - her er vandet lidt mere roligt. Fuerteventura har en windsurfingskole i Caleta de Fuste på den østlige side af øen, som tilbyder ideelle forhold for begyndere.

Hvornår skal man rejse til Corralejo?

En rejse til Corralejo på Fuerteventura byder på et behageligt "subtropisk" ørkenklima hele året. Om sommeren, fra juni til september, er her varmt med temperaturer omkring 25-30 grader i skyggen. Vinteren er mild fra december til februar med temperaturer omkring de 20 grader. I denne periode kan der dog komme lidt regn, men det er ofte hurtigt overstået. Forår og efterår er gode tidspunkter at rejse til Corralejo og nyde den frodige natur, med dejlige temperaturer og en del færre turister.

Mad, drikke og natteliv i Corralejo

Corralejo har en bred vifte af restauranter og spisesteder. Her kan du smage lokale kanariske specialiteter såvel som internationale retter fra forskellige verdenshjørner. Beliggenheden ved Atlanterhavet betyder naturligvis, at mange restauranter tilbyder frisk fisk og skaldyr, men der er også mange tapasbarer, hvor man kan smage de lækreste spanske tapas. Du finder alt fra hyggelige spisesteder med en afslappet atmosfære til elegante, mere formelle gourmetrestauranter - og uformelle familierestauranter.

Hvis du er på udkig efter nogle alternative spisesteder, mens du er på ferie i Corralejo, kan du tage til Las Playitas. Byen har mange gode spisesteder, men Víctor Restaurant vil vi gerne pege lidt ekstra på - den skiller sig ud med sit fantastiske middelhavskøkken.

Corralejos natteliv er livligt og hektisk. Her er barer, pubber og natklubber, som inviterer til fest og dans til langt ud på natten. Havneområdet og bymidten er populære områder for natteliv med levende musik, DJ's og store natklubber. 

>> Læs mere om din ferie til Caleta de Fuste her

>> Læs mere om din ferie til Costa Calma her

>> Læs mere om din ferie til Jandia her

Fly til og hoteller i Corralejo

Det er nemt at rejse til Corralejo fra Danmark. Der er fly til Fuerteventura i princip hver dag fra både Aalborg, Billund og København. Flyrejsen fra f.eks Kastrup tager ca, 5,5 timer til Fuerteventura lufthavn (FUE). Der er ca. en halv time fra lufthavnen til Corralejo, og den nemmeste måde at komme videre på er at tage en taxa. Hvis du vil have en billigere løsning, kan du tage en bus, der kører fra busstoppestedet uden for ankomsthallen. Du kan også leje en bil, hvis du vil have mere fleksibilitet til at udforske Fuerteventura i dit eget tempo - dette anbefaler vi stærkt.

Du finder et godt udvalg af overnatningsmuligheder i Corralejo . Her kan du vælge mellem all-inclusive hoteller med mange faciliteter, små familieejede bed and breakfasts - eller så passer en ferielejlighed eller et feriehus måske bedre? Vælg, om du vil booke fly og hotel hver for sig, eller om du vil booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til Corralejo og De Kanariske Øer!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Corralejo

Populære hoteller i Corralejo

Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Corralejo
8,7
Meget godt
2191 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 40 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Corralejo
9,3
Fabelagtigt
1507 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 41 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Corralejo
8,8
Meget godt
638 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 38 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)