Rejser til Costa Calma

Familievenlige Costa Calma på Fuerteventura venter med afslappet strandferie for både store og små. Nyd rolige dage på stranden og masser af vandsportsaktiviteter. Book en billig ferie til Costa Calma med Solfaktor!

Costa Calma som rejsemål

Costa Calma er en dejlig ferieby på den sydøstlige side af øen Fuerteventura i øgruppen De Kanariske Øer. Byen og området er kendt for sin rolige atmosfære, som også kan fornemmes i byens navn, der betyder "den rolige kyst". Her finder du børnevenlige, lange strande, med de bedste rammer for ferie for både familier, par og seniorer. Velkommen til!

>> Læs mere om din ferie i Playa de Esquinzo her

>> Læs mere om din ferie i Las Playitas her

>> Læs mere om din ferie i Cotillo her

Attraktioner og aktiviteter ved Costa Calma

Når du rejser til Costa Calma, kan du finde masser af aktiviteter for hele familien. Strandene er den største attraktion, og den mest berømte strand i området er Sotavento de Jandia. Denne lange sandstrand er et fantastisk sted til afslappede dage med sol, svømning og måske slentreture langs kysten. Det er også et eldorado for vandsportsaktiviteter. Her kan du prøve aktiviteter som windsurfing, kitesurfing, dykning, snorkling og meget mere. Her er flere steder, hvor du kan leje  udstyr og få hjælp til at blive bedre - dette gælder både for nybegyndere og eksperter.

Det anbefales også at tage til flotte steder som Cofete-stranden eller Pico de la Zarza for at opdage Fuerteventuras mange forskellige landskaber. Hvis du vil have en pause fra stranden og solen, kan du bruge penge: der er gode shoppingmuligheder i Costa Calma, med  shoppingcentre, modebutikker og lokale markeder.

Hvis du vil have en aktiv ferie, er et besøg i Jandia og Parque Natural de Jandía en oplagt mulighed for en dejlig dagsudflugt. Det er et enormt naturreservat, som byder på gode vandrestier og muligheder for at opleve øens unikke natur.

Kiting og windsurfing

Fuerteventura ligger højt på listen over "de bedste steder for windsurfing og kitesurfing i Europa". Corralejo (100 kilometer nord for Costa Calma) på øens nordlige spids er et af de bedste steder for denne form af aktiviteter - men der er mange andre strande og steder, hvor du finder gode forhold for at vove pelsen ude på vandet. Lad os f.eks nævne en strand med spektakulær natur, som du kan nyde, mens du surfer: El Cotillo Beach. Stranden ligger i Cotillo, men det er ret langt, over halvanden time i bil fra Costa Calma. Dette er dog et område med store og til tider heftige bølger, så dette er mest for øvede. Playa de Esquinzo ligger lidt syd for Cotillo, og dette er også et populært sted at kite og windsurfe, men også her skal man være lidt mere erfaren. Ved Caleta de Fuste findes en af øens bedste windsurfingskoler.

Hvornår skal man rejse til Costa Calma?

Costa Calma har et varmt klima - ja næsten et ørkenklima med behagelige temperaturer hele året. Højsæsonen om vinteren er fra november til marts, og i denne periode er temperaturen omkring de 20 grader om dagen. Der kan komme lidt regn i vintermånederne. Om sommeren, mellem juni og september, er det varmt og masser af sol med temperaturer, der kan overstige de 30 grader i skyggen. Hvis du rejser til Costa Calma om foråret eller efteråret, vil du opleve behagelige temperaturer og færre turister!

Mad, drikke og natteliv i Costa Calma

I og i området ved Costa Calma er der restauranter, der serverer lokale kanariske specialiteter, spanske favoritter og internationale retter. Restauranterne langs havnen og strandpromenaden byder på masser af frisk fisk og skaldyr og giver dig mulighed for at spise med en fantastisk havudsigt. Her er også bagerier og caféer, der serverer morgenmad og lokalt bagværk.

Hvis du er på udkig efter alternative spisesteder til Costa Calma, kan du tage til Las Playitas. Byen har mange gode spisesteder, men Víctor Restaurant skiller sig ud med sin fantastiske middelhavsmad. Turen hertil tager en halv time i bil.

Nattelivet i Costa Calma er roligt. Du finder dog nogle barer med en cool atmosfære, hvor du kan nyde en lækker frokost eller få en drink, mens du ser solnedgangen.

>> Læs mere om din ferie i Corralejo her

>> Læs mere om din ferie i Jandia her

>> Læs mere om din ferie i Caleta de Fuste her

Fly til og hoteller ved Costa Calma

Det er nemt at rejse til Costa Calma fra Danmark. Der er fly til Fuerteventura i princip hver dag fra både Aalborg, Billund og København. Flyrejsen fra f.eks Kastrup tager ca, 5,5 timer til Fuerteventura lufthavn (FUE). Der er ca. en time fra lufthavnen til Costa Calma, og den nemmeste måde at komme videre på er at tage en taxa. Hvis du vil have en billigere løsning, kan du tage en bus, der kører fra busstoppestedet uden for ankomsthallen. Du kan også leje en bil, hvis du vil have mere fleksibilitet til at udforske Fuerteventura i dit eget tempo - dette anbefaler vi stærkt.

Du finder et godt udvalg af overnatningsmuligheder i Costa Calma . Her kan du vælge mellem all-inclusive hoteller med mange faciliteter, små familieejede bed and breakfasts - eller så passer en ferielejlighed eller et feriehus måske bedre? Vælg, om du vil booke fly og hotel hver for sig, eller om du vil booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til Costa Calma  og De Kanariske Øer!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Costa Calma

Populære hoteller i Costa Calma

Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Costa Calma
8,8
Meget godt
2317 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Costa Calma
8,2
Meget godt
1010 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 63 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Costa Calma
8,6
Meget godt
1795 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)