Rejser til Cotillo

Den charmerende fiskerlandsby Cotillo på Fuerteventura byder på afslappede dage  på stranden og fine naturoplevelser for hele familien. Book en billig ferie til Cotillo med Solfaktor!

Cotillo som rejsemål

Cotillo er en skøn ferieby på nordvestkysten af Fuerteventura. Den ikke alt for store fiskerlandsby byder på mange smukke strande, en rolig atmosfære og fin natur. Byen passer både for børnefamilier, par og seniorer.

>> Læs mere om din ferie i Corralejo her

>> Læs mere om din ferie på Las Playitas her

>> Læs mere om din ferie i Playa de Esquinzo her

Attraktioner og aktiviteter i Cotillo

De fine strande i Cotillo venter med gode forhold for skønne dage med sol, sand og svømning - og aktiviteter for både store og små. Playa del Aljibe de la Cueva er en sandstrand, der er kendt for sit fine vand og de behagelige omgivelser. Det er også populært at tage over for at besøge den spændende grottelignende formation, der ligger tæt på stranden. Playa de Los Lagos har tidevandsbassiner, det vil sige at når tidevandet trækker sig tilbage, dannes naturlige små "swimmingpools"- noget som børn synes er sjovt at bade og plaske i. Den langstrakte strand Playa de Castillo har gode faciliteter og vandsportsaktiviteter. Cotillo er generelt kendt for stærk vind og  til tider ret store bølger, hvilket gør områdets strande perfekte for surfing, windsurfing og kitesurfing.

Hvis du er på udkig efter aktiv ferie i naturskønne områder, er Cotillo et særdeles godt udgangspunkt. Her kan du udforske klippelandskaber, små bugter og grotter. Området er godt til vandreture langs kysten eller i de omkringliggende bjerge. Du kan også besøge det historiske fyrtårn El Tostón, hvorfra du har  panoramaudsigt over byen og Atlanterhavet. 

En tur til Jandia og Parque Natural de Jandía er også et godt bud, hvis du vil være aktiv på din ferie. Dette er et stort naturreservat, med mange velplejede vandrestier og muligheder for at opleve områdets flora og fauna.

Kiting, windsurfing og strande på Fuerteventura

Fuerteventura et af de absolut bedste steder i Europa, hvis du er til windsurfing eller kitesurfing. Specifikt området ved byen Corralejo på øens nordlige spids er berømt for dette, men der mange flere steder, hvor du kan prøve at holde balancen på et bræt ude i de store og dejlige bølger! Tag f.eks til Playa de Esquinzo. Stranden ligger lige syd for Cotillo og byder på fantastiske betingelser - men læg mærke til, at dette mest er for øvede. Her kan være store og meget kraftige bølger, så du bør have en del forudgående erfaring. På Costa Calma (den rolige kyst) finder du masser af aktiviteter for hele familien. Strandene er den største attraktion, og den mest kendte strand her er Sotavento de Jandia, som også fungerer fint for windsurfing og kiting. Hvis du vil lære, hvordan man bliver god til at windsurfe, ligger en kendt windsurfingskole i Caleta de Fuste på øens østlige side. Vind- og vandforholdene her er gode til nybegyndere.

Hvornår skal man rejse til Cotillo?

Det stabile klima på Fuerteventura betyder varmt og mildt vejr i princip hele året. Det mest populære tidspunkt at rejse til Cotillo på er om vinteren, hvor du kan forvente temperaturer omkring de 20 grader og dage med høj sol. Sommeren er den varmeste periode, hvor der kan blive helt op til 30 grader. Du har Fuerteventura mest for dig selv hvis du rejser om foråret eller i efteråret.

Mad, drikke og forlystelser i Cotillo

God mad og drikke er en vigtig del af en vellykket ferie, og på Fuertventura og i Cotillo har du alle muligheder, for at få netop dette opfyldt. Her er både traditionelle "kanariske" restauranter og moderne spisesteder, så her kan du både spise lokale og internationale retter. Som fiskerby ved Atlanterhavet serveres der mange steder et godt udvalg af frisk fisk og skaldyr og retter med dette som base, som f.eks paella.

Du kan også tage over til Las Playitas. Byen har mange gode spisesteder, men  lad os bare nævne Víctor Restaurant med et godt menukort med mange typiske retter fra middelhavsområdet.

Nattelivet i Cotillo er begrænset, men der er dog en række hyggelige caféer og barer, hvor du kan få en espresso eller caffe latte om dagen eller en mojito eller en kold sodavand til at runde dagen af med.

>> Læs mere om din ferie i Jandia her

>> Læs mere om rejser  til Caleta de Fuste her

>> Læs mere om din ferie ved Costa Calma her

Fly til og hoteller i Cotillo

Det er nemt at rejse til Cotillo fra Danmark. Der er fly til Fuerteventura i princip hver dag fra både Aalborg, Billund og København. Flyrejsen fra f.eks Kastrup tager ca, 5,5 timer til Fuerteventura lufthavn (FUE). Der er ca. 43 km fra lufthavnen til Cotillo, og den nemmeste måde at komme videre på er at tage en taxa. Hvis du vil have en billigere løsning, kan du tage en bus, der kører fra busstoppestedet uden for ankomsthallen. Du kan også leje en bil, hvis du vil have mere fleksibilitet til at udforske Fuerteventura i dit eget tempo - dette anbefaler vi stærkt.

Du finder et godt udvalg af overnatningsmuligheder i Cotillo. Her kan du vælge mellem all-inclusive hoteller med mange faciliteter, små familieejede bed and breakfasts - eller så passer en ferielejlighed eller et feriehus måske bedre? Vælg, om du vil booke fly og hotel hver for sig, eller om du vil booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til Cotillo og De Kanariske Øer!

 

 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Cotillo

Populære hoteller i Cotillo

Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Cotillo
9,7
Fabelagtigt
55 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 47 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Cotillo
  • Nærmeste lufthavn: 44 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Cotillo
8,3
Meget godt
355 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 45 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi