Rejser til Las Playitas

I Las Playitas får du en unik kombination af en traditionel kanarisk fiskerlandsby og moderne hoteller med masser af tilbud til både hverdagsmotionister og elitesportsfolk, der elsker aktive ferier i solrige og smukke omgivelser.

Landsbyen med dens hvidkalkede huse ligger på det sydøstlige Fuerteventura med udsigt over den nordlige del af en strand og en lille havn. Syd herfor finder du de nye hoteller, som byder på en lang række sportsfaciliteter. Her er masser at vælge mellem for for både unge og ældre, som på en billig rejse til Las Playitas ønsker at kunne tage et sjovt spil tennis, golf eller fodbold i løbet af ferien.

Også mange elitesportsfolk rejser til Las Playitas for at finpudse formen med intensiv træning i fitnesscenteret, den store pool eller på løbe- og cykelture i området. De mange træningsmuligheder tiltrækker blandt andet mange triatleter, som foretrækker de solrige, varme omgivelser.

Den naturlige strand ved Las Playitas er med mørkt vulkansand, men bagtil er der på et bredt område tilført fint, lyst sand. Her er der god plads til, at du og familien kan finde et sted at nyde solen. Langs den nye strandpromenaden er der mulighed for at få en forfriskning i løbet af dagen.

>> Læs mere om rejser til Costa Calma

Restauranter og butikker

Udover hotellernes egne tilbud er der i den gamle landsby også en god håndfuld restauranter. Her serveres et bredt udvalg af retter, herunder traditionelle kanariske retter med friske fisk og skaldyr, men også mere internationale favoritter. Perfekt, når efter en dag med aktiviteter bare trænger til at slappe lidt af og samle ny energi til nye eventyr.

Las Playitas har også et lille udvalg af butikker, herunder et par mini-markeder og souvenirbutikker. Du kan derfor få det mest, som du måtte få brug for på rejsen. Også hvis du blot er på udkig efter et flot souvenir.

Ud over restauranterne og butikkerne i Las Playitas er der også flere større byer inden for kort kørselsafstand som byder på flere shoppingmuligheder og restauratliv.

>> Læs mere om rejser til Caleta de Fuste

Udforsk Fuerteventura

Det er populært at tage på cykelture fra Las Playitas. Vil du gerne se mere af øen uden at få sved på panden, kan du med fordel leje en bil til rejsen. Fuerteventura er ikke større, end at du kan nå de fleste steder på dagsudflugter.

Det kunne for eksempel være for at besøge den gamle hovedstad, Betancuria. Det er en stemningsfuld lille by, som emmer af historie. Her er desuden et godt udvalg af spændende butikker. Vil du se øens det berømte naturreservat ved Corralejo, tager det en times tid at køre derop fra Las Playitas. Det er dog turen værd for at opleve de enorme sandklitter. Husk badetøjet og nyd nogle af øens bedste strande.

>> Find din ferie til Corralejo

>> Se alle rejsemål på Fuerteventura

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Las Playitas