Rejser til Playa de Esquinzo

Playa de Esquinzo på Fuerteventura kombinerer rolige strande, flot natur og masser af vandsportaktiviteter. Et dejligt rejsemål for hele familien. Bestil en billig rejse til Playa de Esquinzo hos Solfaktor!

Playa de Esquinzo som rejsemål

Playa de Esquinzo er et ferieby på Fuerteventuras nordvestkyst. Fuerteventura er som bekendt en del af De Kanariske Øer. Det er en populær destination for alle dem, der gerne vil slappe af ved havet. Her kan hele familien nyde en skøn ferie med masser af sol og strand i rolige omgivelser.

>> Læs mere om din ferie i Corralejo her

>> Læs mere om din rejse til Las Playitas her

>> Læs mere om at holde ferie i Cotillo her

Attraktioner og aktiviteter i Playa de Esquinzo

En rejse til Playa de Esquinzo byder på mange aktiviteter og attraktioner. Den største strand i byen, hedder det samme som selve stedet: Playa de Esquinzo. Dette er en børnevenlig strand med fint sand og rent, klart vand. Her kan du og familien nyde solen , svømme og måske snorkle et lille stykke ud i vandet. Gode faciliteter og et par steder, hvor man kan få noget at spise og drikke. Hvis du vil være mere aktiv,  er der muligheder både for at dykke og windsurfe. Vandet kan dog være lidt vildt fra tid til anden, så det kræver en vis erfaring.

Området omkring Playa de Esquinzo er generelt kendt for sin fine natur. Gå gerne en tur langs kysten, eller tag på vandretur i de nærliggende bjerge for at få en fornemmelse for øens varierede landskab. Du kan nemt besøge andre nærliggende steder og feriebyer på Fuerteventura fra Playa de Esquinzo. Her er både små hyggelige landsbyer, naturområder og historiske steder.

For dem, der er på udkig efter ferie i grønne omgivelser, er et besøg i Jandia og Parque Natural de Jandía en oplagt mulighed. Dette store naturreservat byder på velplejede vandrestier og muligheder for at opdage øens flora og fauna.

Kiting og windsurfing

Fuerteventura er et af de absolut bedste steder i Europa hvis du er til kiting og windsurfing. Specifikt byen Corralejo på det nordlige Fuerteventura er kendt som et surfing-hotspot - men der er mange andre steder på øen, du kan kaste dig ud i de vilde bølger og den friske vind. En strand med spektakulær natur er El Cotillo Beach. Stranden ligger ved Cotillo, et lille stykke nord for Playa de Esquinzo. Men læg mærke til, at du her komme ud for store og vilde  bølger, så en del erfaring er påkrævet. Eller tag over til Costa Calma for  et lidt mere familievenlig strand - dog med nogle aktivitetsmuligheder. Strandene er den største attraktion på Fuerteventura, og den mest berømte strand er Sotavento de Jandia, som også er meget populær til windsurfing og kiting. Vil du gå i surfingskole? Du finder en berømt windsurfingskole i Caleta de Fuste på øens østlige side - hvor der ofte er ideelle forhold for nybegyndere.

Hvornår er det bedst at rejse til Playa de Esquinzo?

Fuerteventura er så heldigt at have et stabilt klima, der tiltrækker turister hele året rundt. Højsæsonen på øen strækker sig fra november til marts, hvor vejret er mest behageligt. I denne periode falder der kun lidt regn, og temperaturerne ligger typisk omkring behagelige 20 grader. Det er den ideelle tid at besøge, hvis du ønsker at undgå de store folkemængder, der ofte følger med turistsæsonen. Varmest er det om sommeren med op til 30 grader i skyggen.

Mad, drikke og natteliv i Playa de Esquinzo

Playa de Esquinzo byder på fine muligheder for at afnyde det lækre, kanariske køkken. De restauranter og spisesteder du møder i byen serverer alt fra kanariske specialiteter til internationale retter. På menukortet er ofte frisk fisk og skaldyr, men også typiske spanske tapas, grillretter og meget mere. Du finder både restauranter, der tilbyder en elegant atmosfære med havudsigt, og mere afslappede, budgetvenlige spisesteder.

Hvis du leder efter nogle alternative spiseoplevelser, kan du tage over til Las Playitas. Byen har mange gode madoplevelser, men vi synes nok, at Víctor Restaurant skiller sig lidt ud med sin fantastiske middelhavsmad.

Nattelivet i Playa de Esquinzo er begrænset. Her finder du dog nogle caféer og barer, hvor du kan nyde en drink - måske sammen med nogle snacks eller oliven.

>> Læs mere om rejser til Jandia her

>> Læs mere om ferie i Caleta de Fuste her

>> Læs mere om at holde ferie ved Costa Calma her

Fly til og hoteller i Playa de Esquinzo

Det er nemt at rejse til Playa de Esquinzo fra Danmark. Der er fly til Fuerteventura i princip hver dag fra både Aalborg, Billund og København. Flyrejsen fra f.eks Billund tager lidt over ca, 5 timer til Fuerteventura lufthavn (FUE). Der er ca. 30 km fra lufthavnen til Playa de Esquinzo, og den nemmeste måde at komme videre på er at tage en taxa. Hvis du vil have en billigere løsning, kan du tage en bus, der kører fra busstoppestedet uden for ankomsthallen - men bussen kører ikke så ofte. Du kan også leje en bil, hvis du vil have mere fleksibilitet til at udforske Fuerteventura i dit eget tempo - dette anbefaler vi stærkt.

Du finder et godt udvalg af overnatningsmuligheder i Playa de Esquinzo. Her kan du vælge mellem all-inclusive hoteller med mange faciliteter, små familieejede bed and breakfasts - eller så passer en ferielejlighed eller et feriehus måske bedre? Vælg, om du vil booke fly og hotel hver for sig, eller om du vil booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til Playa de Esquinzo og De Kanariske Øer!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Playa de Esquinzo

Populære hoteller i Playa de Esquinzo

Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Playa de Esquinzo
8,6
Meget godt
4187 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 78 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Playa de Esquinzo
7,9
Godt
1366 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 77 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Playa de Esquinzo
8,4
Meget godt
2082 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 78 km
  • Nærmeste strand: ca. 650 m
  • Pool (evt. sæsonåben)