Rejser til Las Palmas

Kombiner sol og strand med historie og shopping i hyggelige Las Palmas. Hovedstaden på Gran Canaria byder på en unik og fed kombination af lange sandstrande, sjove aktiviteter, shopping og et pulserende natteliv. Book en billig ferie til Las Palmas og Gran Canaria med Solfaktor!

Las Palmas som rejsemål

Las Palmas, officielt kaldet Las Palmas de Gran Canaria, er den største by på De Kanariske Øer og hovedstad på Gran Canaria. Byen ligger på øens nordøstkyst og har næsten 380.000 indbyggere. Den ligger på en sandbanke mellem selve Gran Canaria og den lille ø La Isleta. Havnen, Puerto de la Luz, ligger på den østlige side og den lange sandstrand, Las Canteras, ligger på den vestlige side af sandbanken. En ferie til Las Palmas byder på en fin kombination af smukke strande, kulturelle oplevelser og et godt natteliv. Og ikke mindst - et behageligt klima året rundt. Efterårsferie - juleferie- forårsferie - det hele spiller her!

>> Læs mere om din ferie til Maspalomas her

>> Læs mere om din ferie til Playa del Ingles her

>> Læs mere om din ferie til Puerto de Mogan her

Strande i og ved Las Palmas

Las Palmas er et paradis for dejlige dage på stranden og ferie. Las Canteras-stranden er den mest berømte strand i byen. Med sit herlige sand og krystalklare vand er den perfekt til sol, svømning og vandsportsaktiviteter. Stranden strækker sig over tre kilometer og har en hyggelig promenade med restauranter, caféer og butikker.

I kort afstand fra Las Canteras ligger Alcaravaneras-stranden - endnu en populær strand i Las Palmas. Den har finkornet sand og roligt vand, hvilket gør den godt egnet til børnefamilier og dem, der foretrækker en mere rolig atmosfære. Stranden er veludstyret med faciliteter som solsenge og restauranter, og der er også en marina, hvor man kan leje både eller deltage i vandsportsaktiviteter. Man kan bl.a. sejle i kajak og snorkle.

Mad, drikke og natteliv i Las Palmas

Las Palmas er ligesom resten af Spanien et lille eldorado for madoplevelser, og her kan du få en smagsprøve på madkulturen på din rejse til De Kanariske Øer. Du finder et godt udvalg af restauranter og spisesteder, der tilbyder både lokale og internationale retter. Gå gerne efter frisk fisk og skaldyr som blæksprutter, rejer og fisk - ofte serveret med friske, lokale grøntsager. På menukortet vil du ofte finde dejlige spanske tapas og klassiske kanariske retter. Hvis du elsker mad, bør du også besøge byens lokale markeder, hvor du kan købe friske råvarer - lokale oste, frugt og grøntsager.

Las Palmas byder på noget af det bedste natteliv på Gran Canaria. Her finder du et livligt og godt natteliv med en bred vifte af barer, natklubber og musiksteder - en ferie, hvor du kan danse til ud på de sene nattetimer. Der er også flere trendy cocktailbarer ved stranden eller levende musik i det historiske Vegueta-kvarter. Når solen går ned i Las Palmas, vågner nattelivet op, og der er med garanti noget for enhver smag.

Hvornår skal man rejse til Las Palmas?

Ligesom resten af De Kanariske Øer har Las Palmas et mildt og lunt klima hele året rundt. Gran Canaria ligger lige ud for Vestafrikas kyst og nyder godt af et behageligt subtropisk klima med små variationer mellem årstiderne. Højsæsonen for rejser til Las Palmas er om vinteren mellem december og februar, med temperaturer mellem 20 og 25 grader. I denne periode kommer der mange turister fra Skandinavien.
Las Palmas har også travlt om sommeren mellem juni og september. I denne periode er det varmt, og temperaturen når ofte op på 30 grader i skyggen. I denne periode er der ingen regn. Hvis du vil undgå perioder med mange turister, er foråret og efteråret et godt tidspunkt at rejse til Las Palmas og Gran Canaria.

Attraktioner og aktiviteter i Las Palmas

Som den største by på De Kanariske Øer tilbyder Las Palmas en bred vifte af attraktioner og aktiviteter, der passer til alle. Du finder flere historiske seværdigheder i byen, som også er præget af den historiske tilknytning til både Spanien og Marokko. Blandt andet det historiske Vegueta-kvarter, som er den ældste del af byen med mange smukke og velbevarede bygninger. Du kan slentre rundt i de smalle gader og stræder, besøge Catedral de Santa Ana og udforske det charmerende kvarter.

Casa de Colón er et museum, der har til huse i en tidligere guvernørbolig og er dedikeret til Christoffer Columbus og hans forbindelse til øerne. Her kan du se udstillingerne, der viser rejsens historie og betydning. På videnskabs- og teknologimuseet, Museo Elder de la Ciencia y la Tecnología, kan hele familien opleve interaktive udstillinger og deltage i forskellige videnskabelige aktiviteter.

Hvis du vil shoppe, kan du besøge  det travle Triana-distrikt i Las Palmas. Det er kendt for et stort og livligt shoppingcenter med mange butikker og mærker fra både lokale og internationale producenter.

Hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, er Las Palmas et godt sted at rejse til. Især hvis du kan lide vandsport. Byen er kendt for sine gode vindforhold og er et godt sted for surfentusiaster. Der er muligheder for både begyndere og mere erfarne surfere for at leje boards eller tage lektioner. Der er også gode vindforhold til både windsurfing og kitesurfing.

>> Les mer om din reise til Puerto Rico her

>> Les mer om din ferie til San Agustin her

>> Les mer om din reise til Kanariøyene her

Fly til og hoteller i Las Palmas

Du kan nemt at rejse fra Danmark til Gran Canaria og Las Palmas. Du flyver til netop hovedstaden Las Palmas, og flyrejsen hertil fra f.eks Billund tager lidt over 5 timer. Der er afgang næste hver dag hele året fra de største danske lufthavne, både med charter- og rutefly. Fra lufthavnen er der cirka 20 kilometer til centrum, og du kan tage både taxa og bus. Taxa er det nemmeste, og rejsen tager cirka 15 minutter. Bussen er billigere og tager normalt ikke mere end 30 minutter. Der er et veludbygget busnet på Gran Canaria, og busserne kører ofte. Hvis du vil have mere fleksibilitet til at udforske Las Palmas på egen hånd, kan du overveje at leje en bil. Du kan vælge at booke fly og hotel separat eller booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. 

Når du rejser til Las Palmas, finder du en godt og stort udvalg af indkvarteringsmuligheder, der passer til både familier, par, vennegrupper og singlerejsende. Du finder hyggelige hoteller i spansk stil, store all-inclusive-hoteller med masser af faciliteter og  der er også ferielejligheder eller feriehuse, for dig som vil have mere plads og privatliv. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie i Las Palmas og på De Kanariske Øer!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Las Palmas

Populære hoteller i Las Palmas

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Las Palmas
8,8
Meget godt
1717 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Las Palmas
8,7
Meget godt
2406 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Las Palmas
8,1
Meget godt
269 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i Las Palmas?

7,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 10 anmeldelser