Rejser til Puerto del Carmen

En rejse til Puerto del Carmen på Lanzarote byder på en fin kombination af velplejede strande, smuk natur og et godt og varieret natteliv. Her er alle muligheder for en skøn og afslappet ferie med spændende oplevelser. Book en billig ferie til Puerto del Carmen med Solfaktor!

Puerto del Carmen som rejsemål

Puerto del Carmen ligger på den sydøstlige del af Lanzarotes kyst. Det er en populær destination med lange strande, hvor du vil opleve moderne faciliteter og en lang række aktiviteter. Puerto del Carmen tiltrækker gæster fra hele verden, især i vintermånederne. Byen er velegnet til familier med børn, par og vennegrupper.

>> Læs mere om din ferie i Costa Teguise her

>> Læs mere om din rejse til Arrecife her

>> Læs mere om at holde ferie i Playa Blanca her

Attraktioner og aktiviteter i Puerto del Carmen

En rejse til Puerto del Carmen byder på masser af muligheder! Her er f.eks den kilometerlange strand Playa Grande med gode plads til at slikke sol, eller svømme en tur. Her er organiserede og vandsportsaktiviteter og gode faciliteter. Mod syd ligger stranden Playa Chica. Mange tager hertil for at snorkle og dykke - her er meget at se og opleve under overfladen.

Puerto del Carmens hyggelige strandpromenade, Avenida de las Playas,er det perfekte sted at gå en hyggelig aftentur. Nyd udsigten over havet og sæt dig ned på en af de mange restauranter og barer. Golfentusiaster besøger måske Lanzarote Golf Resort - en 18-hullers golfbane med den flotteste natur. Den ligger kun 5 minutter fra centrum af Puerto del Carmen. Vil du vide mere om Lanzarotes historie? Så tag over og udforsk området omkring Castillo de San Gabriel. Det kan også anbefales at bruge en dag på den vulkanske naturnationalpark Timanfaya National Park. Her vil du opleve dramatiske vulkanske landskaber og unik geologi på guidede vandreture. For børn er der også kamelture.

Nogle af Lanzarotes lidt mere ukendte oplevelser findes endnu længere sydpå. Et eksempel er området ved Playa Blanca med sine rolige strande og smukke natur. Eller tag op til hovedstaden Arrecife (ca. et kvarter i bil fra Puerto del Carmen), hvor du kan opleve det lokale natteliv. En anden udflugtsmulighed er Costa Teguise (ca. en halv time nord for Puerto del Carmen) hvor du kan slentre rundt i hyggelige brostensbelagte gader og spise på gode restauranter.

Hvornår er det bedst at rejse til Puerto del Carmen?

Puerto del Carmen har som resten af Lanzarote er godt og ret stabilt klima. Vinteren er det mest populære tidspunkt at besøge stedet for os fra Skandinavien, med gennemsnitstemperaturer på omkring 20-25 grader om dagen. Forår og efterår byder på lidt højere temperaturer, og varmest er det om sommeren, hvor termometret kan stige op til de 30 grader.

Mad, drikke og natteliv i Puerto del Carmen

Puerto del Carmen har mange gastronomiske muligheder! Her er f.eks mange restauranter, der serverer frisk fisk og skaldyr nede på strandpromenaden, og der er flere steder, hvor du kan få de lækreste tapas. For dig , der gerne vil smage på det kanariske køkken, er der flere "guachinches", eller små familiedrevne restauranter, hvor man kan smage hjemmelavede retter. Retter, hvor opskriften er gået i arv i flere generationer.

Nattelivet i Puerto del Carmen er livligt. Her er både barer, pubber og natklubber - især langs strandpromenaden Avenida de las Playas. her er både puber med levende musik og natklubber med DJs.

>> Læs mere om at holde ferie på Lanzarote her

>> Læs mere om rejser til De Kanariske Øer her

Fly til og hoteller i Puerto del Carmen

Det er nemt at rejse fra Danmark til Puerto del Carmen. Flyrejsen fra f.eks Billund tager lidt over 5 timer, og der er i princip fly til Lanzarote (ACE) alle dage fra Aalborg, Billund og Kastrup. Puerto del Carmen ligger kun 8 kilometer fra lufthavnen, og den nemmeste måde at komme videre på er at tage en taxa, som du finder udenfor ankomsthallen. En billigere løsning er at tage lokalbussen, som kører regelmæssigt fra lufthavnen. Hvis du vil have mere frihed til at udforske Lanzarote på egen hånd, kan du overveje at leje en bil? Du kan vælge, om du vil booke fly og hotel separat eller booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. 

En tur til Puerto del Carmen byder på et godt udvalg af hoteller og ferielejligheder. Du finder store all-inclusive hoteller, hyggelige mindre hoteller og dejlige feriehuse, hvis du ønsker mere plads og privatliv. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie i Puerto del Carmen og på De Kanariske Øer!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Puerto del Carmen

Populære hoteller i Puerto del Carmen

Spanien, De Kanariske Øer, Lanzarote, Puerto del Carmen
8,4
Meget godt
1305 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Lanzarote, Puerto del Carmen
9,1
Fabelagtigt
475 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 4 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Lanzarote, Puerto del Carmen
8,7
Meget godt
578 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 650 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Puerto del Carmen?

7,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser