Familieferie på Mallorca

Drømmer du om at tage hele familien med på ferie? Så bør du læse videre om Mallorca, en af de mest børnevenlige destinationer i Middelhavet. Nyd strandlivet på de lavvandede strande med masser af faciliteter, besøg de spændende zoologiske haver eller tag på cykeltur i bjergene. Store som små vil elske en ferie på Mallorca. Bestil en børnevenlig og billig familieferie på Mallorca!

Familiedestinationer på Mallorca

Rejser du med børn, er der mange flotte feriebyer på Mallorca, som er meget børnevenlig. En af de mest populære feriedestinationer er Alcudia, som ligger på den nordlige del af øen. I bugten ved Alcudia (Alcudiabugten) ligger strandbyerne Port d'Alcudia, Playa de Muro og Can Picafort. Lige nord for Alcudia finder du Puerto de Pollenca, som kan spæde til med en romantisk atmosfære. På den nordøstlige del af Mallorca finder du feriestedet Cala Ratjada, som er punktet tættest på naboøen Menorca. Sydpå ligger de børnevenlige byer som perler på en snor. Nogle af de mest kendte er Cala Millor, Sa Coma, Calas de Mallorca og Cala D'Or.

Af de mindre kendte er det værd at nævne Cala Bona, der ligger i samme område som de tidligere nævnte. Her er der en rolig atmosfære, hvilket er perfekt for familier, der ønsker en børnevenlig ferie til nogle af de bedste strande på Mallorca. 

Strandferie med børn på Mallorca

Der findes mange børnevenlige strande på Mallorca. Steder som AlcudiaPlaya de Muro og Cala Ratjada er nogle af de mest populære feriedestinationer for en sommerferie med børn. Her ligger lavvandede strande med klart vand, vandsportsaktiviteter for store og små og flere spisesteder langs strandpromenaderne. Nyd det familievenlige strandliv med de mindste i trygge og komfortable omgivelser. 

Du kan også tage familien med på en bådtur. Der er mange forskellige ture, eksempelvis delfinsafari og solnedgangssejlads. Fællesnævneren er, at du kan nyde Mallorca og dens smukke natur fra Middelhavet. Der tilbydes et bredt udvalg af bådture fra både Cala D'Or og Port d'Alcudia

Familieaktiviteter på Mallorca 

Det er spændende for børn i alle aldre at opleve dyrelivet til lands og til vands. Du finder flere zoologiske haver og akvarier på Mallorca, blandt andet Palma Aquarium i hovedstaden Palma, og Safari Zoo i Cala Millor. I begge parker kan du opleve mange forskellige dyrearter og et bredt udvalg af aktiviteter. Et skønt sted at tilbringe en dag med familien. 

Holder du af fart og spænding, kan du tage børnene med i Hidropark i Alcudia. Det er en af øens største vandland, og her finder du masser af vandrutsjebaner, pools og andre attraktioner. Der er få feriedestinationer sydpå, der kan måle sig med Mallorca, når det kommer til familieferier.

>> Læs mere om Aktiv ferie på Mallorca

>> Læs mere om Partyferie på Mallorca

>> Læs mere om rejser til Middelhavet

>> Læs mere om rejser til Spanien 

Shopping og storby med familien på Mallorca 

Vil du på sightseeing, kan du tage familien med til den charmerende Palma by, som er hovedstaden på Mallorca. Her finder du flere historiske monumenter, som den populære katedral og det kongelige slot. Tag en hyggelig spadseretur igennem de brostensbelagte gader i den gamle bydel, og nyd en frokost på en af de charmerende caféer. 

Mallorca har flere markeder, hvor du kan købe lokale varer. I feriebyen Can Picafort kan du gå på markedet og købe både blomster, frugt, grøntsager, lokale råvarer og håndværk. Her finder du også boder med håndlavede lædertasker, smykker og tøj - en spændende oplevelse for børn i alle aldre.

Naturoplevelser med familien på Mallorca

Tag hele familien med på eventyr til Mallorca! Øen har et smukt landskab med høje bjergkæder, søer og dale. Området inviterer til vandreture i Serra de Tramuntana-bjergene, cykelture langs kysten eller vandsportsaktiviteter som kajak og paddelboard. En anden yndet aktivitet er rideture gennem landsbyerne. 

Rejser du på ferie til Sa Coma eller Calas de Mallorca, bør du ikke gå glip af at besøge Coves del Drac, som er en af flere på Mallorca. Her kan du udforske de fantastiske klippeformationer og søer - et skønt sted at tilbringe en dag med familien. Længere mod nord ved Alcudia og Playa de Muro ligger Coves de Campanet, som er en anden smuk grotte, som er et besøg værd. 

Uanset hvad du foretrækker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde det bedste alternativ til din familieferie på Mallorca og Spanien!