Afbudsrejser og restpladser til Alicante

Alicante ligger midt på den smukke Costa Blanca, der er et af den spanske østkysts mest populære rejsemål. Mange rejser da også til Alicante for at nyde perlerækken af Blå flag-strande, der ligger inden for kort afstand. Afslapning på stranden er dog ikke eneste, du kan lave på en afbudsrejse til denne smukke kystby.

Alicante blev grundlagt allerede i oldtiden af grækere som Akra Leuke. De blev dog siden fordrevet af romerne, som omdøbte byen til Lucentum – Lysets By – et passende navn til en by med over 300 solskinsdage årligt. Er du heldig at få billige restpladser til Alicante, er det med andre ord ikke blot en nymodens badeby, der venter dig. Her er også masser af spændende historiske seværdigheder, såsom den middelalderlige fæstning, der troner over byen med klassisk hvidkalkede huse og brostensbelagte gader.

Kort over Alicante

Populære hoteller i Alicante

Spanien, Valencia-regionen, Alicante
8,3
Meget godt
3708 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Valencia-regionen, Alicante
9,0
Fabelagtigt
2404 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Valencia-regionen, Alicante
8,4
Meget godt
3399 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan booker du last minute rejser til Alicante

Som et af Spaniens førende rejsemål har Alicante hoteller og ferieboliger af stort set alle slags. Det inkluderer familievenlige All inclusive hoteller med god plads til, at både du og børnene kan folde sig ud med aktiviteter eller bare slappe af ved poolen. Rejser du uden børn, kan du eventuelt i stedet tjekke udvalget af last minute afbudsrejser med voksenhoteller tæt ved både strand og byens byens shoppinggader og restaurantliv.

Præcis hvornår du har størst chance for at finde den billigste rejse til Alicante er svært at forudsige. På et så populært rejsemål med et bredt udvalg af hoteller, vil der dog året rundt være gode chancer for at finde et stærkt tilbud. Det sker jævnligt, at et hotel eller et flyselskab har nogle restpladser, som de sætter til salg til kraftigt nedsatte priser.

Svigter sommervejret herhjemme, kan der naturligvis hurtigt blive rift om de billige rejser til det solrige vejr på Costa Blanca. Så gælder det om ikke at tøve. I søgemaskinen her på Solfaktor kan du heldigvis nemt få overblik over alle de bedste last minute tilbud til Alicante. Med få klik kan du sikre dig både flybillet og hotel!

De mest populære last minute rejsemål i Alicante

Det gamle centrum af Alicante, El centro, er det ideelle sted at finde et hotel, hvis du for eksempel rejser hertil i lavsæsonen og vil bruge mere tid på sightseeing end strandliv. Her for foden af middelalderborgen og fæstningen, Castillo de Santa Bárbara, har du museer, gallerier, markedet og ikke mindst talrige restauranter inden for gåafstand.

Lidt længere ude ad kysten finder du ferieområder som Playa del Postiguet og San Juan Playa, hvor der er masser af aktivitetsmuligheder ved stranden om dagen samt et godt natteliv med restauranter og barer. Vil du gerne bo i lidt mere fredelige omgivelser, er Cabo de las Huertas et godt bud. Her er ikke samme sandstrande, men alligevel god mulighed for at nyde havet i små badevige.

Uanset hvilken type ferie du planlægger, eller hvornår du kan rejse, er Alicante leveringsdygtig. Her på Solfaktor kan du booke billige afbudsrejser, der inkluderer både flyrejsen og dit hotel.

Rejser til Alicante

Du kan finde mere meget om Alicante her, hvis du stadig mangler inspiration til ferieoplevelser.

>> Find flere billige rejser til Alicante
>> Se også vores billige rejser til Mallorca