Pytloun Kampa Garden Hotel Prague

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,2
Fabelagtigt
1860 anmeldelser

Hvis du vil bo i et af Prags hyggeligste og mest charmerende kvarterer, så skal du kigge nærmere på øen Kampa, som ligger på venstre side af floden Moldau (Vltava på tjekkisk) og lige syd for Karlsbroen. Her kan du bo på et af byens små hyggelige hoteller, og så er der desuden terrasse ud mod kanalen, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser. 

De fleste turister opdager den ikke - øen Kampa, som ligger i kvarteret Mala Strana, for de går direkte over Karlsbroen og fortsætter op mod byens imponerende slot. Det er faktisk synd, for Kampa er en af byens absolutte perler, og kaldes også for Prags Venedig. Ud over de hyggelige små huse, er her også en dejlig park, hvor de lokale holder meget af at gå tur. Derudover er her et godt udvalg af små, hyggelige restauranter, og på nogle af dem kan du nyde dit måltid med udsigt over floden Moldau (Vltava på tjekkisk) og Karlsbroen - hvad mere kan man ønske sig. 

Pytloun Kampa Garden Hotel Prague er et hyggeligt og meget populært hotel med mange stamgæster, som sætter stor pris både på beliggenheden, men også på den gode service, og så er det et rigtig fint lille hotel, som er gennemrenoveret inden for de seneste år og derfor også fremstår i god stand og med en komfortabel og tidssvarende indretning. Hotellet, som ligger i en af øens ældste bygninger, har også den store fordel, at der er en lille terrasse, som vender direkte ud mod kanalen, hvor du kan sidde og hygge dig med en kølig forfriskning, mens du fordøjer dagens indtryk. Ud over at du kan bestille morgenmad, er der også mulighed for tapas hver dag mellem kl. 14.00-20.00.

Derfor skal du vælge Pytloun Kampa Garden Hotel Prague

 • Nærmeste lufthavn: 14 km
 • Afstand til centrum: ca. 1.1 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering

Godt at vide

Receptionen er åben 24/7, men hvis du forventer at ankomme senere, bedes du kontakte hotellet i god tid forinden. Du kan tjekke ind online - kontakt receptionen for flere oplysninger herom.

Lokal turistskat betales på hotellet. Depositum kan opkræves ved ankomst.

Der er parkeringsmuligheder mod betaling. Der kræves forudbestilling.

Kort og afstande

 • Old Town Square (den gamle bydel), Staromestske Namesti - ca. 1 km 
  Hvor du inden for 500 m også kan besøge: 
  - Tycho Brahes grav ved Tyn-katedralen 
  - Prags astronomiske ur 
  - Josefov, den jødiske bydel 
  - Den eksklusive shoppinggade, Parížská
  - Karlsbroen 
 • "Mini-Eiffeltårnet" ved Petrin-højen - ca. 1 km
 • Prags slot, Pražský Hrad - ca. 1 km
 • Prags ZOO - ca. 7 km
 • Prag Lufthavn (Václav Havel Airport Prague) - ca. 13 km

Pytloun Kampa Garden Hotel Prague tilbyder 35 værelser i forskellige størrelser og kategorier. De er udstyrede med Sat-TV, Wi-Fi, minibar, kaffe- og tefaciliteter, værdiboks, telefon samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Pytloun Kampa Garden Hotel Prague. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

U Sovovych Mlynu 9
110 00 Prague

Koordinater

Latitude: 50.0857
Longitude: 14.4078

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Rejsemål Tjekkiet

Andre hoteller Prag

Vis flere