Verden  » Grækenland  » Kreta  »  Rethymnon
I Rethymnon har man alt på ét sted - både by og strand, og langs den lange strandpromenade er der mange serveringssteder, hvor man kan sidde ude samt almindelige- og musikbarer. Der er en behagelig atmosfære i charmerende Rethymnon - og det til trods for, at byen er relativ stor. Nede i den smukke fiskerhavn, som har aner tilbage til 1200-tallet, hvor den blev anlagt af venetianerne, myldrer det med caféer og restauranter. Havnen er meget smuk med sine gamle facader og de farverige både, som ligger og gynger i havnebassinet. I den gamle bydel (med sine trange passager) ligger der mange musikbarer, og der er livligt til langt ud på natten.

Stranden begynder midt i Rethymnon og er kilometerlang og varieret med både fin- og grovkornet sand og sten. Man kan leje parasoller og solstole, og der er mange vandsportsaktiviteter at vælge imellem. Langs Rethymnons kyst ligger der flere badebyer som Adele, Platanes, Scaleta og Asteri.

Det er let at komme rundt på Kreta - uanset om man lejer bil eller motorcykel. Der går også busser fra Rethymnon til Heraklion og Chania dagligt.

Afstanden fra Rethymnon til lufthavnen i Chania er ca. 60 km, og til Heraklion er der ca. 80 km.

Søg rejse