Verden  » Indonesien  »  Bali

Økonomisk luksus på smukke Bali

Bali er en stor ø i Indonesien, og er landets mest kendte turistmål. Øen er meget frodig og med sin beliggenhed ca. midt på Ækvator, er klimaet stabilt hele året. Det er mest nedbør i december og mindst om sommeren. Juli er derfor en fin måned at rejse til Bali i, men selv i de mere regnfulde måneder er det også dejligt at rejse hertil. Der er meget se og opleve og rigtig mange udflugtsmuligheder både på Bali og på de nærliggende øer. Lombok og Gili Islands er de mest kendte.

Foruden oplevelser og udflugter udenfor hotellerne, er selvsagt spa og velvære både populært og billigt på Bali. Her kan du nyde skøn massage og behandlinger til ikke mange penge. Spa kan tilbydes på de fleste større hoteller og i turistområderne. Yoga er også en populært og mange instruktører tager sine udannelsen netop på Bali.

Du kan rejse til Bali med vennerne, på bryllupsrejse, med børn og alene. Kuta Beach er et livligt område med mange backpackere og en ung atmosfære. Nusa Dua, Jimbaran og Seminyak er roligere områder med mange luksuriøse hoteller og en afslappet stemning.

Prisniveauet på Bali er lavt og selv de virkelig stor og flotte hoteller har ofte gode priser. Det er meget billigt at spise og bo her hvilket gør Bali til et meget prisvenligt rejsemål.

Søg rejse