Verden  »  Mauritius
Mauritius er en lille ø i det indiske hav øst for Madagaskar. Det er drømmenes ø med azurblåt hav og lange gyldne eller kridhvide sandstrande. Her er der mulighed for total afkopling og afslapning. Strand- og badelivet er fantastisk. Langs Mauritius ligger et koralrev med mængder af kulørte fisk i alle regnbuens farver, og her er det usædvanlig flot at snorkle eller dykke.

De fleste hoteller på Mauritius er i høj eller endda meget høj standard, og de kan tilbyde et stort udvalg af forskellige aktiviteter - både i dag- og aftentimerne - på stranden eller på selve hotelområdet.

Hovedstaden på Mauritius er Port Louis. Det er en gammel by med brede alléer og mange huse fra kolonitiden. Disse forenes med de mere moderne bygninger. I dagtimerne er der et hektisk folkeliv med højrøstede sælgere, biler og forskellige markeder. Port Louis er et besøg værd, når man nu alligevel er her. Da Mauritius er et taxfree område, er det naturligt at shoppe. Her producerer mange designere sine kollektioner, som så sælges til fabrikspriser.

Der er gode busforbindelser på øen. Til og fra lufthavnen er busforbindelsen lidt dårligere, men så kan man tage en taxi.

Søg rejse