Verden  » Barbados

Rejs til Barbados - og opdag essensen af Caribien

Barbados er en af de mest kendte øer i Caribien og også en af de øer hvor turismen først rigtigt etablerede sig. Efter at have været under britisk styre siden 1600-tallet, blev landet i 1966 uafhængigt, men den britiske kultur har sat sine spor, både i sproget (engelsk er det officielle sprog) og ved at de fortsat kører i venstre side af vejen. Hovedstaden hedder Bridgetown, og har (inklusiv forstæder) 110.000 indbyggere.

På baggrund af dette er landet også blevet et af de mest velstående i Caribien, med en høj levestandard, god infrastruktur og dermed også et lidt højere prisniveau end på andre caribiske øer. Stadig billigere end hjemme, men på de større hoteller og i turistområder som Holetown og Saint Lawrence Gap er priserne næsten som i Scandinavien.

Barbados ligger så langt sydøst på, at den ikke kommer ind i orkanbæltet og øen kan dermed besøges hele året. Det bedste vejr får man fra december til juli, mens det i oktober og november kan være noget ustabilt. Vil du gøre et kup har hotellerne de laveste priser om efteråret og så får man meget valuta for pengene.

På Barbados finder du både hoteller og lejligheder med fuldt udstyret køkken. En del hoteller tilbyder også all-inclusive så rejser du med børn er dette en rigtig god løsning.

Er du ude efter et strandparadis med god standard, caribiske rytmer, et smilende folk, sol, varme og sand mellem tæerne, så er Barbados stedet for dig!

Søg rejse